Gökhan Ay
Üye
- Tepki
- 31
- Bisiklet
- Trek
Umarım istedğin kiloya inersin zaman içinde kardeşim. Bende 20 li yaşlarda üzerinden inmiyordum bisikletin. Ama malun o zamanın bisikletleri. Şimdi hem bisikletler hem de bakış açıları daha profesönel kullanıcıların. Hem iş yaşamının hem de metropol stresinin galip gelmemesi için kendimi tekrar bu güzel hobiye vermek istiyorum şu sıralar. İşin içine girdiğimde kendimi bu forum sitesinde buldum. Maşalar, kadrolar, yol, şehir, hibrid derken bir deryanın içine atladım
.
İnsan öğrendikçe seçim yapması da zorlaşıyormuş onu anladım
Benim de amacım yaklaşık 25 km lik kadiköy- pendik sahil yolunu katetmek. Tabi dönüşle 50 km oluyor. İlk denemmelerde 10 km gidip geri dönmem normaldir diye düşünüyorum. İlk günden pert olmak istemem. Bu parkuru tamamlarsam bilindik bir rotada 100 km ye kadar çıkmak isterim. Yaş 40 oldu 7-8 kilo da fazlam var. Öyle he deyince de olmaz bu eforlar tabiki.
Bir de sigarayı azaltırım ümidi ile. Ama gel gelelim o güzel manzaralı sahilde turlarken durmamak lazım. Yoksa yaktırır manzara
.
İnsan öğrendikçe seçim yapması da zorlaşıyormuş onu anladım
Bir de sigarayı azaltırım ümidi ile. Ama gel gelelim o güzel manzaralı sahilde turlarken durmamak lazım. Yoksa yaktırır manzara