Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek FX 7.1

Tepki
28
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar tekrar merhaba... Araştırmalarım, sizlerin ve bisikletten benden daha iyi anlayan insanların yardımları ve bütçem doğrultusunda Sedona 321 edinmeye karar vermiştim. Ancak işler planladığım gibi gitmedi ve benim boy ölçülerime uygun bir Sedona 321 bulamadım. Adeta tükenmiş. Bu yüzden bir kaç arkadaşımın tavsiyesi ile Trek FX 7.1 üzerinde düşünmeye başladım. Ancak yine de sizlere bir sormadan da edemedim. Bu bisiklet hakkında fikirleriniz nelerdir? Kullanan var ise memnun mudur? Bu bisikletle İtalya'ya gidilir mi? gibi sorularım var kafamda. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi pedallar dilerim :)

Scudo
7.1 vites sistemi biraz eski teknoloji gibi, bence sahibinden.com'dan araştırıp 7.2 ve daha üstü model alınabilir... italyaya değil dünya turu da yapılır tam tur bisikleti...

• Beğen
Tepkiler: firat.buyukcoskun
@emrahozkan

Evet vites sistemi yetersiz bir sistem kadro olarak Trek kalitesi tartışılmaz. Benim bisikletimin kadro ve maşası 2009 yılının fx 7.1`i gayet menunum.

• Beğen
Tepkiler: firat.buyukcoskun
Bu Sedona 321 2011 model gerçekten bilen alıcılar açısından değerli bir bisikletmiş ve normal olarak tükenmiş sanırım. Bu kriterleri göz önüne alarak 2012 modeli yine benzer geometride yapabilirmiş ama diğer sıradan bisikletlere dönmüş maalesef. Bu satış politikasını anlamıyorum gerçekten...

Bende trek 7.3 var 2012 model çok temiz özel mesaj atın görüşerlim 1.300 vercem

Hocam şu an ihtiyacım yok. Elimdeki bisikleti satmayı düşünüyordum ama vazgeçtim...

daha dün bir bisikletçiye arka, orta, ön göbekleri dağılmış 1,5 yıl önce alınma bir 7.1 götürdüm, orta göbek nasıl kırılır anlamam !??! sadece şehir içinde kadıköyde çiğ köfte paket serviste kullanıldı. bu arada treği aradık, arka göbek dağıldı, bisikletin arka göbeğini garanti kapsamında yapar mısınız dedik, klasik cevap garanti kapsamında değil yanıtını aldık, bende kadıköy gelinlikçiler caddesindeki iki tane orta yaşlarda abinin işlettiği bisikletçiye girdim. abi alın neyi varsa yapın adam edin, yarın servise çıkmaya hazır olsun dedim :)

sağolsunlar, demediğim halde bisikleti yıkamışlar, 8 çizen jantları tanesi 10 liradan akord yapmışlar...vb

trek mi? Lance Armstrong dan sonra mı :)

şaka bi yana zaten 7.xx serisi tur için değil, şehir içi fitness kategorisindedir.

tur bisikleti alacakalra türkiyeye yeni gelen FUJİ markasının touring modelini öneririm.

bisişklet cumhuriyeti nin getirdiği, sitelerindeki trekking(tur) kategorisinde görebilceğiniz bisikletler ile, cannondale tesero serisi gibi modelleri de inceleyebilirsiniz.

FUJİ markasının touring modelini bulursanız alırsınız, zira sitesinde Türkiye`ye gelen modellerde Touring gözükmüyor.

Bu bisikletle gayet güzel turda yapılabilir. O kadar kategorik bakmaya gerek yok sanırım. Oturma pozisyonu biraz daha öne doğru olur. Bir kelebek gidon sorunu çözer. Çok iyide olur yaklaşık 17 kg çeken bir bisikletle tura çıkacağına 11 kg ile güzel güzel gezersin sonuçta tibet'e, dalay lama nın yanına gitmiyorsun. Yollarının % 90 ı bir şekilde asvalt olan bir ülkede gezeceksin.

Yinede sen trek le uğraşacağına (o iş lance ile bitti) git bir scott hibritlere bak. Sub lar 1200 tl ye kadar inmiş. rahat edersin benden söylemesi.

Trek Fx 7,0-....7,4'e olan seri tamamıyle tur için tasarlanmıştır, fitness kategorisinde değildir.Onlarca kilogram ağırlığı taşımaya elverişli bir kadro yapısına sahiptir.Ayrıca dağılan dağılan orta göbek için Trek markasını eleştirmek doğru değil.Göbeğin markası Trek değil sonuçta.Göbeğin markasını eleştirmeniz gerekir.Sonuçta bisiklet mekanik aksama sahip bir araç, bu tarz durumlar her zaman olabilir.Ayrıca Lance ile olanlardan Trek markası sorumluymuş gibi düşünüp bu markayı karalamanızıda anlamıyorum.Türkiye'deki Trek bayisi satış sonrası destekte gayet başarılı, yeterki siz doğru koşullarda derdinizi anlatın.Ben Specialized Sirrus kullanmama rağmen Trek Fx serisinin boyasını ve kadrolarını çok beğenmiyorum.Bu da kişisel bir sebeb.Ama KADRO-MAŞA açısından sizi hayatta üzmeyecek yarı yolda bırakmayacak bir markadır.Trek bisikletlerin en sevdiğim özelliği kadro anatomisinin vites çekiş sistemiyle çok uyumlu çalışması.Eski tip gözüken tourney ya da acera ile çok güzel verim alabiliyorsunuz.Ben yerinizde olsam 7,1'i düşünmeden alırdım.Yetersiz geldiğini düşündükçe çekiş sistemini ve diğer ekipmanları değiştirirsiniz. . .

@SametAksuoğlu

gerekli bakımları yapılmadığında, bir buçuk yıl her türlü göbeği haşat etmeye yetecek kadar uzun bir süre. ha yok bakımları yapıldıysa başka bir sorun var. market bisikletlerinin bile göbekleri bir buçuk yılda dağılmıyor.

ayrıca dünyadaki bir çok insan bu bisikletleri sırf tur için alıyor. dolayısı ile sitesinde fitness kategorisinde yer alması sadece fitness yapılacak bi bisiklet olduğu anlamına gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: halil fatih akbaş
Geri