Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek Fx 7.3

selamlar bisikletin ağırlığı 10.5 kg dediniz sanırım.hafta sonu istanbul deltaya uğrayacağm.750 tl bi aksilik çıkmazsa anlaşırız umarım.

Scudo
ben her durumda hafta sonu deltaya uğrayacğm.oradaki arkadaşlarla kadro boyunu tartışırız eğer uygunsa haberleşiriz.

Tamamdır eğer kadro uymassa başka bir bisiklet konusunda da yönlendirirler Delta'daki arkadaşlar.

Bu arada 600 - 650 TL teklif eden arkadaşlar biraz mantığa davet ediyorum, bu kadar ölücü olmayalım. Sırf üzerindeki dış lastikleri almaya kalksanız 100 TL'den fazla.

size mail attım hafta sonuna kadar kargoya yollayabilir misiniz? Boyum 1.75 kadro uygun olur mu? Orjinal olmayan parça varmı?

ben özel mesaj atamıyorum siz bana özelden cep telinizi yazarsanız sizi arayıp ayrıntılı konuşmak istiyorum.

@Ali Canan

Mailine cevap yazdım. Tüm parçalar orjinal.

salih abi cevap yazdım. Umarım faturasını kaybetmemişsinizdir. :S babam bu konuda ısrarcı fatura yoksa olmaz diyor :S

@Ali Canan

Mail attım. Bundan sonrasını mailden devam edelim.

@mask

Şehir bisikletlerinde 20 inç kadro ölçüsü yaklaşık 1.90 m boya kadar olanlar tarafından kullanılabilir. Ben 1.86 m.yim ve bacak boyum da uzun olmasına rağmen Fx 7.3'ün 20 inç kadrosunu rahatlıkla kullandım.

1.82 m boyunda bir arkadaşım aynı bisikleti sadece sele yüksekliğini kendine göre ayarlayarak kullanıyor ve onun da bir şikayeti yok.;)

İlan Güncel!

Fiyat 750 TL olmuştur!

Sıfır michelin iç lastik

Sıfır Sele altı çanta

Yanında hediyemdir. İkisi 50 TL değerindedir.

http://www.bikeandoutdoor.com/uploaded/urun/g8_1143044211.jpg

Bisikleti DELTA'da görebilirsiniz.

Bağdat Caddesi 13/1 Kızıltoprak-Kadıköy İSTANBUL

+90 216 450 66 30 pbx (4 Hat)

Bir bilgide benden boyum 1.76 bisikletim 22,5 Trek FX 7.1 gayet memnunum.

Alacak kişi için tam bi bilgi kirliliği oldu bu boy / kadro konusu :) En iyisi gidin deltaya deneyin, bakın duruma rahat ederseniz ona göre verin kararınızı.

@ramazan35

Kazasız, orjinal, boya değmemiş, sigara içilmemiş, garaj bisikleti

O gun bisiklete zarar veren bir dusus yasanmadi. Olan bana oldu. herhangi
bir kadro jant vb zedelenmesi yamulmasi vb soz konusu degildir... oyle bisey olsa ilanda belirtirim. bu arada alici misiniz yoksa konuyu sabote etme amacinda misiniz onu cok anlayamadim. Eski mesajlarimi arayip ona gore soru yoneltip sonra "bu nedir ozaman" yaklasimi pek iyi niyetli gelmedi bana.

Geri