Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek FX 7.5 im

Scudo
Hayırlı olsun.İyi seçim. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: burak kürkçü
@Burak KURKCU

Güle güle kullanın bisikletinizi. 7.5 FX'i bende birkaç aydır kullanıyorum genel olarak memnunum arka kaseti 11-32 dişli olarak değiştirdim (11-26 oranı sevmedim),lastikleri ve seleyi değiştirdim kötü oldukları için değil ancak elimde daha iyileri vardı. Fren pabucları Avid SD-3 ler gerçekten çok kötü Gökova bisiklet turunda iki gün yağmur altında sürdük ve pabuclar bitiverdi.Benim önerim iyi fren pabucu ile değiştirmeniz. Ben Baradine 955 VC (üç renkli olan) taktım ve çok memnunum bu veya benzeri kaliteli fren pabucu alıp takarsanız hele benim gibi ''alışkınsanız'' biraz da sert ayarlarsanız harika oluyor... Trek'e de 7.5 gibi bir bisiklete nasıl böyle uyduruk fren pabucu taktıkları için hayret ediyorum.Tekrar iyi günlerde sürmeniz dileğimle. Sevgiler.

• Beğen
@cihan aksoy

bahsettiğiniz 955 Vc dediğinz gibi bariz bi fark sağlar mı ? bir de standart mı acaba o pabuçların boyları ?

@Burak KURKCU

Evet ,Baradine 955 VC benim önerebileceğim ve tamamen uyumlu olan fren pabuclarıdır.Performansını orijinal olan ve yağışta bitiveren eski pabuclarla karşılaştıramayız bana göre.

Hayırlı olsun. Kazasız keyifli sürüşler.
Temizlikmi.?? Yaaaa kardeşim o bisiklet temizlenecek kadar kirletilmeye kıyılırmı.:D :D :D Ben kıyamazdım. 24 saat yanımdan ayırmazdım onu. Sen en iyisi onu kirletme. sağlıkla kal.

• Beğen
Burak bey hayırlı olsun bisikletiniz. Bende aynı marka ve model bisikleti kullanıyorum ve tadi, keyfi gerçekten anlatılmaz.

Frenler sanırım tüm 7.5 kullanıcıları tarafından aynı eleştirileri almış haklı olarak nasıl olurda bu bisikletin fren performansı bu kadar kötü olur o pabuçları neden takmışlar anlamak mümkün değil.

150 km lik biş yalova turunda pabuçların performansı dibe vurdu korka korka dokundum firenlere.

Ancak Cihan beyin de bahsettiği gibi Baradine 3 renkli olan pabuçlar gerçekten çok iyi fren mesafesini oldukça kısalttı emin olun çok daha güvenli bi sürüş yaşatacaktır size.

Tekrar hayırlı olsun..

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
@Ozcan SEMET

bu kadar anlatıldığına göre tavsiyelere uyacam dediğinize göre teşekkürler tavsiyeler için : )

@Ozcan SEMET

bizzat bi abimizin 7.5 inde aynı problemi yaşadım denerken, ilk işin 3 renkli baradine almak olsun:)

Geri