Scudo Sports

Trek Madone 3.1 2012

ÖnerERKUT

Aktif Üye
Tepki
269
İsim
Öner ERKUT
Bisiklet
Trek
Uzun süredir yol bisikletine merak salmış ve Fitness sınıfındaki Sirrus Sport model bisikletimi yol bisikleti parçalarıyla kullanmaktaydım. Fakat gerek ön ve arka maşaların açıklığı, gerekse de diğer açıları olsun yol bisikleti tadı alamamaktaydım.
14608776_10154482665781772_958299518906918692_o.jpg
Bunun üzerine internette yol bisikleti kadrosu araştırmaya başladım ve ikinci el siteleri vasıtasıyla Trek Madone 3.1 modelinin kadrosunu edindim. Kadroyu edindikten Çukurova Bisiklet Evi'nde İsmail abimle beraber bisikleti toplamaya başladık. Parça olarak Tiagra 4700 set, Mavic Aksium Elite jant seti SDG I Beam sele ve sele borusu, Ritchey Streem yol gidonu ve 70 mm gidon boğazı kullanıldı. Bu parçalarla beraber bisikletin pedallar hariç ağırlığı 8.45 kg geldi.
14805423_10154765173119255_272725361_n.jpg
IMG-20161022-WA000.jpg
Kadroyu topladıktan sonra bugün ilk sürüşü gerçekleştirdim. Bisiklet uygulanan gücü aktarmada çok başarılı geldi. Çok kolaylıkla hızlanıp, hızını uzun süre koruyabiliyor.
IMG-20161022-WA0005.jpg
Birkaç yakın plan fotoğrafta atalım :)
IMG-20161022-WA0001 (1).jpg SAM_1142.JPG SAM_1143.JPG SAM_1145.JPG
Yakın zamanda Üzerindeki Crank Brothers Candy pedalları yine aynı modelin mavisiyle ve Gidon bandını da Fizik Performans Metalik Mavi ile değiştirerek renk uyumu tamamen sağlamayı düşünüyorum. Saygılarımla.

Scudo
Çok güzel bir kadronun üzerine sizi uzun süre idare edebilecek parçalar eklemişsiniz. İleride eğer daha profesyonel düşünürseniz kadroyu çok rahat bir şekilde yükseltebilirsiniz. Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: ÖnerERKUT
Hayirli olsun iyi gunlerde kazasiz belasiz kullanin kadronun fiyatini ogrenmek mumkunmudur

@Tolga Çelebi Teşekkür ediyorum. Şahsım adına söylemek gerekirse kadro gözüme mükemmel görünüyor. Üzerindeki seti eskitebilirsem ultegra yükseltmesi yaparım muhtemelen :)

@Asilzade sadece kadro fiyatından ziyade bisiklet pedallar da dahil bana 4200 liraya mal oldu :)

Güzel kadro
Mükemmel bisiklet olmuş iyi günlerde pedallayın :)

• Beğen
guzel bisiklet hayirli olsun kadroyu nerden edindiginizi ogrenebilir miyim

Ben bu kadro için uzun süredir harçlık biriktiriyordum ama nasip sizeymiş güle güle kullanın kazasız belasız inşallah :)

@ÖnerERKUT hayirli olsun cok guzel bir bisiklet cikmis ortaya.Yalniz estetik acidan daha guzel/ince bir sele ile cok daha guzel gozukebilir bence.

• Beğen
@Erkin Kalender iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim çok daha iyisi sizin olsun :)
@İbrahim A. abi kadronun boyası ve tasarımı gerçekten çok güzel duruyor, mavi kısımların içi simli gibi ve güneşli havada mavinin tonu farklılaşıyor. 1700 gramdan biraz fazla ağırlığı.
@kobalamin Seleden oldukça memnunum şuan ama ilerde başka bir seleye geçebilirim.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Umarım istediğinizi gerçekleştirirsiniz çok yakışmış kadro.
Güle güle kullanın.

@Dethagorf iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bisiklette yapmayı planladığım geliştirmelerin hepsini tamamlamış durumdayım. Tiagra setten, uygun bir kampanya sonucu 105 sete geçiş yaptım. Pedalları da look keo pedallarla değiştirerek yol pedalına geçiş yaptım. Şahsım adına fazlasıyla yeterli bir bisiklete sahip oldum diyebilirim :)

• Beğen
@ÖnerERKUT süper olmuş tebrik ederim :)

mtb pedalından yol pedalına geçiş nasıl etkiledi?

@İbrahim A. abi yol pedalını kesinlikle tavsiye ederim. MTB pedallarında ayağı hızlı kurtarma gerekliliği olduğu için ayak kilitliyken bile oynama yapabiliyor. Yol pedalları ise çok daha güçlü kilitleniyor. Performans açısından olumlu olduğu kanaatindeyim. Tek sıkıntısı pedalların tek yönlü olması ki birkaç gün içinde alışılıyor.

• Beğen
Hayırlı olsun. Güzel bisiklet. ALLAH(C.C.) kazalardan, belalardan muhafaza eylesin İnşaAllah.

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu
abi s.a müsaitsen bi saou soracam

@EYO1844
seni aktif gördüm en son da :)
şimdi benim bi bisikletim var,dış tekerinin sadece bir noktasının dikişleri görünüyo(yani sadce bir noktadan aşınmış) hal böle olunca tek bi yerden dolayı dış tekeri değiştirmek istemiyorum
Bir fikrin varsa söylersen sevinirim
(konu açmayı bulamadığımdan dolayı buraya yazdım)

Geri