@ilkerikier
İşte esas oğlan kendini gösterdiii...
Arkadaşlar bu adam varya pırlantanın ta kendisi, yahu bir insanın bu kadar yardımsever olunduğuna çok az şahidim , kendisi de onlardan biri, bu kadro setini kendisinden aldım, inanın ben almak istiyorum diye 4 ay kadar hiç kimseye satış ilanı vermedi. Buradan kendisine bir kez daha teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Sağol İlker iyiki varsın , bisiklet adına en büyük hayalimi gerçekleştirdin.
Bisiklete c.tesi günü bindim, düzlük antremanı yaptım yokuşa vurmadım, zaten antremansızım halim de kalmamıştı 45km kadar çevirdim, harika ve harika , mükemmel bir dizayn , kadroya bakarak bu anlaşılabiliyor ama üzerindeyken bambaşka bir durum, pinerello prince 2009'a da binmiştim bu ne yaa olmuştum beğenmemiştim, TREK MAdone 6.9 rüya gibi, bisiklete binmeyi tekrar öğreniyor hissi gerçekten var , ben ellerimi bırakarak bugüne kadar hiç bisiklet kullanmadım ama dönüşte montun fermuarı sıkıştı kalktım hem çevirdim hem işimi yaptım , wauuuw belkide diğer kadroların açılarından ürküyordum
entegre göbek mükemmel olmuş, ayak mesafesi daha dar olduğu için daha iyi tork veriyorsun , bacaklar daha kapalı çevirdiğin için adeleler dah az laktik üretiyor, daha akışkan ve hızlı olmuş, hele üzerine yatınca ve sprinte kalkınca arka teker çektikçe geliyor muhteşem bir his
tekrar tekrar teşekkür ederim, 21'in de geleceksin bari o zaman çevirelim:in: ama bende yalnızca yol var mtb yok