Scudo Sports

TREK Marka Model seçimi ?

Scudo
Onde maşa olunca haliyle MTB olarak algılanıyor. Sonuçta makineler güzel. Hangisini alırsanız diğerini aratmaz düşüncesindeyim. Mağazaya gittiginizde muhakkak bunlardan biri gel beni al diyecektir ;)

Arkadaslar forumu neredeyse hemen hemen inceledim, ama sehirde surulen, Sehir bisikletine fazla ragbet olmadigini gordum cogu bikes'ler vtt bunun amaci nedir, istanbulun gobeginde dag bayir yok, vtt aliyor insanlar bir ozelligi mi var acaba

Arkadaslar merhaba kismetse bu sali gunu bisikleti aliyorum, acele davranarak sonunda pisman olacak bir is yapmak istemedim yalniz.

Merak ettigim bir konu var scott 2011 Sportster 50 Men amortisorlu, Scott 2011 Sportster 60 Men amortisorsuz arasinda kaldim, aralarinda 50 men 49 euro daha pahali asfalt yol için amortisorsuz dahami iyidir acaba, hangisini alayim karar veremedim.

Giant roam 3 asfalt yol amortisorlu bisiklette favorim arasinda hangisini onerirsiniz

tesekkur ederim cevabin için peki neden asfalt için amortisorlu bisiklet yapmislar, aslinda bekledigim cevap amortisorlu idi :) saka tabiiki hangisi daha iyisi ise performans alicaksak onu sececegiz

@Ömer Soykan

Arkadaslar tekrar merhaba, su amortisor isi kafama takildi, bircok yabanci forum gezdim bazilarida amortisorlu olmasinin asfalt yolun durumuna gore bagliyor cakir cukur, bayir asagi gibi durumlarda amortisor oneriyorlar...

Benim yasadigim yerde de tabiki cakir cukur, bayir yukari asagi yollar mevcut 4 tarafimiz ormanlarla kapli, ise giderken bile 400 metre bayir yukari cikiyorum, su amortisor icinde daha detayli bilgi verirmisiniz.

neden amortisor vede amortisorsuz olarak iki bolume ayrilmis yol bisikletleri

simdiden tesekkurler

Genellikle şehir içinde kullanacaksan amortisör gereksiz. Fazladan ağırlık yapar. Tavsiyem düz maşalı bir bisiklet alman yönünde olacaktır. Trek markasından uzaklaşırsan whistle guipago 1160 veya sedona 321 olabilir.

Geri