Giriyorlardır büyük bir ihtimal emin değilim. Ben ismimi söylediğim gibi aldığım bisiklet sistemlerinde belirdi. Şahit benden down-tube de bulunan seri numarası vb olan etiketin fotoğrafını istediler. İşin kötü yanı ne zaman yanıt gelecek belli değil. Yeni tekerlek takımı veya yeni tekerlek Amerikadan gelecekmiş.Bizimkiler de kadro seri no sunu giriyorlar mı kestikleri faturalara ? veya satılan bisikletle ilgili bir arşivleri var mı ?
Yeni arka tekerleğim onaylandı elime ulaşması bir ay sürecekmiş. Buradan Trek Caddebostan da çalışan Oğuzhan beye teşekkürlerimi iletiyorum.Arka jantımda 16 adet çatlak tespit ettim. Dün Trek Caddebostan arayıp garanti sürecini başlatmalarını rica ettim. Benden bir düzine fotoğraf istediler doğal olarak email attım. Bakalım ne zaman geri dönüş yapacaklar.
Çemberdeki hasar, jant tellerinde hasar oluşmadan mı meydana gelmişti? Hasardan yalnızca çember etkilendi ise, onu dikkate almış olabilirler.Bugün trek tarafından arandım ve kötü haber... Normalde bana komple yeni tekerlek yollayacaklarına sadece jant çemberi yollamışlar. Kargo yarın elime ulaşıcak. Bu olmadı işte.
Bugün trek tarafından arandım ve kötü haber... Normalde bana komple yeni tekerlek yollayacaklarına sadece jant çemberi yollamışlar. Kargo yarın elime ulaşıcak. Bu olmadı işte.
Bugün trek tarafından arandım ve kötü haber... Normalde bana komple yeni tekerlek yollayacaklarına sadece jant çemberi yollamışlar. Kargo yarın elime ulaşıcak. Bu olmadı işte.
Bu da demek oluyor ki sökülüp takılmış tel başlarınız (DT Swiss'ler loktite'lidir) ve toplayacak kişinin ustalığına kalmış akortunuz olacak...
Ben olsam kabul etmez itiraz şansımı direk Amerika üzerinden yürütürdüm.
Neyse ben susayım sonra şikayet ediyorlar eleştiriyorum diye... 🤐
Tekerlek parmaklığı | 14g, paslanmaz çelik, gümüş rengi |
---|
Bence Trek Türkiyede markalarına olan yoğun ilgiden dolayı tıpkı vw markası gibi müşterilerine ilgisiz davranıyor. Sanmıyorum ki ABD'de böyle durum yaşansın. Bu sebepten ben de son 2 bisikletim Trek olmasına rağmen son bisikletimi başka marka aldım.Bugün trek tarafından arandım ve kötü haber... Normalde bana komple yeni tekerlek yollayacaklarına sadece jant çemberi yollamışlar. Kargo yarın elime ulaşıcak. Bu olmadı işte.
Jant tellerinde her hangi bir hasar bulunmuyor sadece jant çemberinde hasar mevcutt.Çemberdeki hasar, jant tellerinde hasar oluşmadan mı meydana gelmişti? Hasardan yalnızca çember etkilendi ise, onu dikkate almış olabilirler.
En büyük korkum ustanın yanlışlıkla jantı çatlatması akort yaparken.Bu da demek oluyor ki sökülüp takılmış tel başlarınız (DT Swiss'ler loktite'lidir) ve toplayacak kişinin ustalığına kalmış akortunuz olacak...
Ben olsam kabul etmez itiraz şansımı direk Amerika üzerinden yürütürdüm.
Neyse ben susayım sonra şikayet ediyorlar eleştiriyorum diye... 🤐
Abi tekrardan aradım dedim ki Trek Amerika bana komple teker değişimi olacağını söylemişti fakat şimdi siz diyorsunuz ki sadece jant çemberi göndermişler. En azından geleyim orada ücretsiz bir şekilde jantımı örün dedim ve dedikleri cevap çok yoğunuz o yüzden ne zaman olur biter örme işlemi bilemem dediler, aynı güne kesinlikle olmazmış vs.Komple tekerlek göndermeseler bile çemberi servise ulaştırıp montajı ve örümü servisin ücretsiz yapmasını sağlamaları gerekirdi.
(link)'de DT Swiss tel mi vardır?
Tekerlek parmaklığı 14g, paslanmaz çelik, gümüş rengi
İşin komik yanı Trek Amerika komple tekerlek yollayacağız dediler fakat bana gelen jant çemberi.Bence Trek Türkiyede markalarına olan yoğun ilgiden dolayı tıpkı vw markası gibi müşterilerine ilgisiz davranıyor. Sanmıyorum ki ABD'de böyle durum yaşansın. Bu sebepten ben de son 2 bisikletim Trek olmasına rağmen son bisikletimi başka marka aldım.
Ben Trek ne zaman gitsem eli boş dönüyorum. Ön rotor hafif yamuktu ve furş takımında boşluk vardı gittiğimde tamam yaptık demişlerdi fakat eli boş geri dönmüştüm. Bugün açıkçası bildiğin hüsrana uğradım çünkü yukarıda ki ekran görüntülerinde paylaştığım gibi bana komple tekerlek yollanacaklarını söylemişlerdi. Bike fit konusunda bir şey diyemem çünkü o konu hakkında hiç bir tecrübem olmadı. Bana burada suçlu Trek Amerika gibi geliyor açıkçası sonuçta ürünü yollayan onlar.Trek Türkiye, alatin bisiklet oluyor sanırım. Kesinlikle müşteri memnuniyeti ile alakaları olmayan, parası çok olanı nasıl sömürürüz, paran yoksa ilgilenmedikleri, fenomensen yine senin üzerinden sahte gülücükler ve sahte ilgilenmeler ile müşteri çekme peşinde bir ticarethanedir.
Bike fit için gittiğimde hepsinin suratı duvar, bi sana bakıyor bi altında ki bisiklete sonra insan olup olmadığına karar verip ona göre değerlendirme yapıyorlar. "Eğer altında ki bisiklet 1500 usd&euro altında ise onlara göre bu sporu yapamazsın. Senin ne haddine fit !"
Neyse uzatmak istemiyorum. Umarım sorununuzu çözersiniz. Sözde dünya markasının ülkemizde ki haline bak. Yazık..
En büyük korkum ustanın yanlışlıkla jantı çatlatması akort yaparken.
Ben Trek ne zaman gitsem eli boş dönüyorum. Ön rotor hafif yamuktu ve furş takımında boşluk vardı gittiğimde tamam yaptık demişlerdi fakat eli boş geri dönmüştüm. Bugün açıkçası bildiğin hüsrana uğradım çünkü yukarıda ki ekran görüntülerinde paylaştığım gibi bana komple tekerlek yollanacaklarını söylemişlerdi. Bike fit konusunda bir şey diyemem çünkü o konu hakkında hiç bir tecrübem olmadı. Bana burada suçlu Trek Amerika gibi geliyor açıkçası sonuçta ürünü yollayan onlar.
Jantın son hali.
Eğer Trek Amerika olumsuz geri dönerse yeni bir arka göbek ve jant telleri temin edeceğim zaten arka göbekte sorun var benim.Bence bu sizin düşünmeniz gereken bir şey değil, sonuçta bunu yapacak servis, ustalığın kalitesi servisin sorumluluğunda. Benim belirtmek istediğim ben tekrar toplanmış bir jant seti kullanmak istemezdim. Benim jantlar eskidi altık akont gerektiriyor arada her seferinde tel başlarını sıfır alıp takıyorum (dt swiss torx). Çünkü montajdan sonra 5 kereye kadar ayar yapılabilir dense de zorlu kullanımda o hiç ellenmemiş hali gibi stabil olmuyor kaçırmaları oluyor.
Bir diğeri de Trek Türkiye'nin akortu yapacak ustası akort konusunda ne kadar iyi. Yurdum ustaları gibi el yordamı mı yoksa tansiyonla mı yapacak? Tüm bunlar soru işareti.
Doğru söylüyorsun eğer ısrar etmiş veya üstünde durmuş olsalardı belki de komple yeni tekerlek yollarlardı.İşte yine aynı dükkana geliyor konu? Trek amerika ile neden sen ilgileniyorsun ki? Müşteri memnuniyeti adı altında servisin bu konuda her türlü ilişkiyi kurmalı. Bu durumu sen bilmemelisin bile. Asıl müşteri memnuniyeti bu değil mi?
Yoksa ben hayal dünyasında mı yaşıyorum. Sanırım evet :/
Eğer Trek Amerika olumsuz geri dönerse yeni bir arka göbek ve jant telleri temin edeceğim zaten arka göbekte sorun var benim.