@clubber en dogru tespiti yapmissin. Isini sevmek onemli olan. Bu ulkenin en buyuk sorunu insanlarin isini duzgun yapmamasi. Konuyu acan arkadasa kendi adima tesekkur ederim. Isine ve musterisine bu saygisizligi yapan insanlara asla para kazandirmam kazandirtmam...
Cümleten teşekkür ederim
@clubber
Lastik patlağını Özçivit'ten tamir etmesini istemedim. Lafımı tartarak konuşurum, konuşmaya çalışırım. Ön lastik yerinde tam durmayınca gidona kadar sallama yapıyordu. Lastik sallama yapıyor, ne yapsak acaba? diye sordum. O esnada dükkan sahibi içeride değildi. Arkadaş "dükkan sahibini bekleyelim veya in de tamir et veya dur ben yapayım" demedi. Dediği şudur: "O işlere ben bakamıyorum. "
Nitekim benim yama ıslak olduğu için ben yapamadım, bike fit bittikten sonra... dükkan sahibi tarafından yapıldı.
Lafımı tartmadan konuşmak istemiyorum. Belirttiğiniz yeri işlerimim bitmesi akabinde pazartesi günü arayacağım. Alakanıza teşekkür ederim.
Binlerce km yol yapacağınızı söylediğiniz halde bu üstünkörü,şıpınişi hizmet ,olabilecek sorunları önemsemeyen duyarsızlık,birde indirimli ücret tarifesi..Tek kelimeyle şark kurnazlığı.Protesto ediyorum.Geçmiş olsun demiyorum,hakkınızı arayınız...
Bahsettiğiniz şahsın Retül'ün sitesinde şubeler kısmında adı bile geçmiyor.Retül'ün sitesinde şuan zaten Türkiye de sertifikalı Retül bike bitter görünmüyor. Çağrı Terzioğlu Level 1 fitter olarak UAE Dubai de görünüyor. Level 3 en üst seviye bu arada.
@MehmetAliB. Geçmiş olsun böyle davranmaları gerçekten insanı çok üzüyor ülkemin insanlarından soğutuyor saf yerine koyuyorlar aslında daha sert yazmak isterdim ama fit yapanın haberi olamayacağından gerek yok bende asla durma kanalında gördüğümde nakadar güzelmiş şehrimizde fit yapmaya gelmişler demiştim keşke benimde önceden haberim olsa gidebilseydim diye düşünmüştüm sizin yazınızı okuyunca şanslı olduğumu hissettim
Haytabike Ömer Hayta var. O da işini severek yapanlardan. Retül fit yapmıyor ama eski bir yarışçı olduğu için bilgisayarsız yapıyor. Ona da yaptırabilirsin.
@clubber Bugün bu konuda adı geçince iletişime geçtim. Bike fit yaptırıcam diyince direk" bilgisayarsız yapıyorum"diyerek uyarması beni cezbetti . Açıkçası bi uğramak istiyorum kendisine. Fiyat olarak da yarı yarıya. En azından ayarsız binmektense bilen birisinin bilgisayarsız da olsa yapması iyidir . Söylediği rakam bir akşam yemeği parası. (2kisilik)
En azından ayarınız çok iyi olmasa da verdiğiniz meblaya acımazsınız.