Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek yardim

Arda_7

Forum Demirbaşı
Tepki
114
Bisiklet
Cannondale
Arkadaslar bu bisikleti almayı düşünüyorum .sizce nasıl ? (link)

Scudo
Kadro boyunuza uygunsa alınabilir. Donanım iyi, jantlar güzel.

@Raşit S

Arkadas kadro 52 dedi ölçtüm ben dedi yalnız kadroda 56 yazıyor anlamadım bisey

@Arda_7

52 cm büyük ihtimal 56 gibi durmuyor bu kadro.

Replika olmasından korkuyorum. Arkadas yanlış basmışlar dedi ama koskoca trek böyle bir hata yapar mı ? (link). Burda seri kodu aratıyorum . Bulmuyor.

@Arda_7

Hangi senenin ürünü acaba. Biraz araştırma yaptım. 2000-2001 yıllarında sl 2000 üretilmiş. Fakat bazı sitelerde 2005 e kadar üretildiği yazıyor, işin ilginci trek in kendi sitesinde bisikleti bulamadım. (link)

İlanı yazan ..... hiçbir noktalama yapmadığı için anlaşılmıyor. Şimdi kadro için karbon mu diyor?
Karbonsa replika olma olasılığı var hatta campy shimono karışık olduğu için çok yüksek. Fikrimi değiştirdim, tavsiye etmiyorum.

Arkadas kadronun ingiltereden geldigini söylüyor. WTU 232GQ574D seri kodu bu ama sitede bulamıyor. TBİ -2193 GV8AE716 23260574D bunlarda göbeğin altında yazıyormuş. Bilen anlayan varsa yardım edebilir mı?

@Yusuf Ziya ÖzenValla hocam bende bulamadım . :D

@Raşit S
Kadro karbon değil hocam . Sadece on aktarımı 105 oda aslında çok sorun degil. Kadro daha onemli

@Arda_7

1999 modellerindeki seri numarası 22 ile başlıyor. sizinkinde 23 tahminim 2000 model olabilir.

Ayrıca 2000-2005 arası Trek in broşürlerine tek tek baktım. sl 2000 lerin kadrosunun üst borusunda 2000-2100-2200-1000 hangisiyle yatay olarak o yazıyor. Kadro belki yeni seri olabilir. Yada avrupa için farklı üretim de olabilir. Arkadaş üretim yılını söylerse net bir bilgiye ulaşılabilir.

@Arda_7

Ben de bunu söyleyecektim. Satıcı gerçekten güvenilir değilse "Yurd (!) dışından geldi" ya da "özel üretüm(!)" gibi ifadelere itibar etmem ben. Gerçek olsa sadece jant setinin satıcının istediği kadar etmesi gerek. Belli ki garip bir şekilde toplanmış bir bisiklet; çekiş sisteminin çoğu campagnolo (satıcının ifadesi ile "CAMPANYOLA") ama ön aktarıcı 105, aynakol Truativ... Kadroda ayakkabı markası olan Sidi'nin decalleri var, Trek de aynı şekilde yapıştırılmış olabilir.

@Murat B.

Ayrıca 2000-2005 arası Trek in broşürlerine tek tek baktım. sl 2000 lerin kadrosunun üst borusunda 2000-2100-2200-1000 hangisiyle yatay olarak o yazıyor. Kadro belki yeni seri olabilir. Yada avrupa için farklı üretim de olabilir. Arkadaş üretim yılını söylerse net bir bilgiye ulaşılabilir.

@Murat B.
İngiltereden geldiginde üstünde sora vardı dedi sonra ben bu sekilde topladım dedi.haklisiniz garip bir sekilde toplamış aynakOl truvativ noir sanirim

@Arda_7

Merhaba tekrardan kataloglara baktım. 2005 den 2008 e kadar 2000 lerin üst borunda modeli yazıyor. Fakat 2008 dahil 2010 a kadar sl 2000 üretilmemiş bile 2.1 ve 2.2 ve alt modeller var. Fakat arkadaşın kadrosu 2009 1.5 e andırıyor. Örnek resim koydum. https://i.hizliresim.com/JdAY0n.jpg

@Yusuf Ziya Özen

Aynen hocam arkadasın dediği bisiklet sanırım çünkü geldiginde üstünde sora set vardı demişti. Orijinal kadro sanirim

Sizce bu bisiklet alınır mı ? Arkadaslar

@Arda_7

Canlı görmek lazım. Kadro konusunda kesin bilgi yok. Donanımlar yeniyse ve kadrosu orjinalese alınabilir. Ama donanımların değişmesi gerekirse alınmaz.

@Yusuf Ziya Özen
Anladım hocam sende çok yardımcı oldun tesekkurler

Geri