Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trial bisiklet almak istiyorum

murat_ist

Üye
Kayıt
14 Nisan 2012
Mesaj
51
Tepki
40
Şehir
istanbul
Arkadaşlar istanbulda oturuyorum küçüklüğümden beri bisiklete binmeyi sevmişimdir bu tiral bisikletlerde hoşuma gitti almak istiyorum fakat istanbulun neresinde var bilmiyorum internetten araştırarak istedğim bisikleti bu linkden buldum :) (link) ama bunun fiyatı ortalama 3500tl cik :D bu tip bisikletleri nerden bulurum ya da sağlamlık ve kalite bakımından en iyi bisikletler bu sitedekiler mi ?
 
  • Beğen
Tepkiler: mutluB
Scudo
türkiyede zor bulursun ve site fiyatından mutlaka yüksek bulursun çünki gümrüğü vergisi filan ben bu sitede biraz buldum:(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: murat_ist
Ttail isi ne oldu :)
 
Trial suanda bulunabilir bir bisiklet tarzi :)
 
Bence internetten sipariş etmen daha iyi olacak gidip almaktan
 
Arkadaşlar bu konuyu açtığımda İstanbul da bulabileceğim bir yer bulamadım sitede pek yardım olanda olmadı yurt dışındaki sitelere baktım hatta linkte atmıştım o zaman 4, 5 bin TL di para önemli değil benim için kafama koymuşsam kaçarı yok onun ama Bozulduğunda parça lazım olsa bulamıyacaktım sıkıntı olacaktı şimdi ne durumda var mı İstanbul da bi mağazada bilmiyorum yani anlayacağınız öyle kaldı
 
@murat_ist
Tam 4 senedir bulamadiysaniz ve kaldiysa bundan sonrada kalacak demektir.

Saygilarimla
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez
Hah komutan geldi .. Ben kacayim yine kavga var hhahaha :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Xoqo
@murat_ist Genel olarak bazi parçalari yurtdışından temin edebilirsin. Ben bu şekilde topladim bisikletimi.
Evet biraz can sıkıcı yedek parça durumu. Ama 5 ile 15 gün arasinda her türlü parçaya ulaşabilirsin. Ya da ülkemizden alternatif birşeyler yapabilirsin trial bisiklet için.
 
@ihsan onur şener haklı yurtdışından parça getirtmek eskisinden daha kolay ama bu kolay hali bile can sıkıcı olabiliyor. Yurt dışından 8 gün içinde gelen parça yurtiçinde 1 ayda eline ulaşabiliyor şahsen ben iki çember için bir ay beklemiştim fakat şanslıysan 8-9 gün içinde gelir. Yani artık yurtdışından bir şeyler getirtmek o kadar zor değil.
 
@Hasan Uzun Biraz kargonun peşinde koşarsan kısa sürede ulaşabiliyorsun.
 
Geri