Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Triatlon Federasyonunun Skandalı!

bilmediğim için soruyorum. bu ücret bi yarışmada niye verilir ki? niye istiyorlar ? katılanlar niye veriyor.
sembolik birşey olsa anlarım ama 50 euro 100 euro nedir ki ?
bisikletçi o kalabalık grup ile yarışınca ne oluyor ? birinci ye büyük para ödülü mü var ?

Scudo
Kendilerine instagram paylaşımları üzerinden sordum. cevabı gelecek mi gelecekse ne olacak diye beklemedeyim.

WhatsApp Görsel 2022-12-06 saat 09.55.49.jpg

Kendilerine instagram paylaşımları üzerinden sordum. cevabı gelecek mi gelecekse ne olacak diye beklemedeyim.

298105 dosyayı görüntüle
Cevap ne gelir bilemem ama hissettiğim ve itiraf edemedikleri şu; “zaten bizim yarışlara herkes gelmesin belli bir elit kesim gelsin ”
Bana da bi cevap veremediler ve verseler de tatmin olacağım bir şey olacağını sanmıyorum ama ben kendi cevabımı şöyle verdim hemen takipten çıktım ve bir daha hiç bir organizasyonlarına katılmama karar aldım .

• Beğen
Tepkiler: MaliSen
Cevap ne gelir bilemem ama hissettiğim ve itiraf edemedikleri şu; “zaten bizim yarışlara herkes gelmesin belli bir elit kesim gelsin ”
Bana da bi cevap veremediler ve verseler de tatmin olacağım bir şey olacağını sanmıyorum ama ben kendi cevabımı şöyle verdim hemen takipten çıktım ve bir daha hiç bir organizasyonlarına katılmama karar aldım .

Merhabalar ben triatlon yapmak ve kendimi bu disiplinde geliştirmek istiyorum şu anda antrenman olarak bisiklet ve koşu ile başladım kısa zamanda yüzmeyi de ilave etmeyi düşünüyorum. süper sprint ile başlayıp 2 yıl içinde 70.3 konumuna gelme hedefindeyim. TTF hariç takip edebileceğim bu tip organizasyon yapan başka mecralar var mıdır bu konuda desteğinizi ve alabilir miyim ?

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Merhabalar ben triatlon yapmak ve kendimi bu disiplinde geliştirmek istiyorum şu anda antrenman olarak bisiklet ve koşu ile başladım kısa zamanda yüzmeyi de ilave etmeyi düşünüyorum. süper sprint ile başlayıp 2 yıl içinde 70.3 konumuna gelme hedefindeyim. TTF hariç takip edebileceğim bu tip organizasyon yapan başka mecralar var mıdır bu konuda desteğinizi ve alabilir miyim ?
Iron man var yurtdışı yarışlar onun dışında da özel yarışlar oluyor yurtiçinde 2023 takvimini bilmiyorum ama oldukça paylaşırım . Ben sadece 2 yarışa bisikletçi olarak katıldım öyle bir tecrübem yok ama arkadaşlarımın çoğu triatlet onlardan biliyorum yüzeysel olarak

ilgili konuda destek olabilecek varsa çok memnun olurum. şu anda ilk hedefim tahmini açıklanan TTK programındaki Balıkesir süper sprint yarışı .

Geri