ugurus
Daimi Üye
- Tepki
- 439
- İsim
- Uğur
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Dahon
- Bisiklet türü
- Katlanır
Cevap ne gelir bilemem ama hissettiğim ve itiraf edemedikleri şu; “zaten bizim yarışlara herkes gelmesin belli bir elit kesim gelsin ”Kendilerine instagram paylaşımları üzerinden sordum. cevabı gelecek mi gelecekse ne olacak diye beklemedeyim.
298105 dosyayı görüntüle
Cevap ne gelir bilemem ama hissettiğim ve itiraf edemedikleri şu; “zaten bizim yarışlara herkes gelmesin belli bir elit kesim gelsin ”
Bana da bi cevap veremediler ve verseler de tatmin olacağım bir şey olacağını sanmıyorum ama ben kendi cevabımı şöyle verdim hemen takipten çıktım ve bir daha hiç bir organizasyonlarına katılmama karar aldım .
Iron man var yurtdışı yarışlar onun dışında da özel yarışlar oluyor yurtiçinde 2023 takvimini bilmiyorum ama oldukça paylaşırım . Ben sadece 2 yarışa bisikletçi olarak katıldım öyle bir tecrübem yok ama arkadaşlarımın çoğu triatlet onlardan biliyorum yüzeysel olarakMerhabalar ben triatlon yapmak ve kendimi bu disiplinde geliştirmek istiyorum şu anda antrenman olarak bisiklet ve koşu ile başladım kısa zamanda yüzmeyi de ilave etmeyi düşünüyorum. süper sprint ile başlayıp 2 yıl içinde 70.3 konumuna gelme hedefindeyim. TTF hariç takip edebileceğim bu tip organizasyon yapan başka mecralar var mıdır bu konuda desteğinizi ve alabilir miyim ?