Scudo Sports

Triatlon nedir? Triatlon sporunu tanıyalım

hocam martın 14'üne bir şey kalmadı şunun şurasında geldi oldu sayılır.antrenmanlar nasıl gidiyor? ayakkabı tercihiniz hangi yönde oldu?

hocam ayakkabılarınızı aldınız mı? aldıysanız hangi modelleri tercih ettiniz?

Merhaba Trial koşularım için Salomon Spedcross 5 gtx aldım.

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
Scudo
Merhaba Trial koşularım için Salomon Spedcross 5 gtx aldım.
yağmurlu ve çamurlu günler için doğru seçim olmuş. ben kış koşuları için (link) tercih ettim. yaz koşuları için ise daha hafif bir tercih yaptım.
(link)

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
yağmurlu ve çamurlu günler için doğru seçim olmuş. ben kış koşuları için (link) tercih ettim. yaz koşuları için ise daha hafif bir tercih yaptım.
(link)
Güle güle kullanın Salomon doğru tercih.

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
Denizlerimiz hızla kirlenirken ...
(link)

Selamlar,
22 mayısta Gelibolu Triatlonuna karma takım olarak katılıyoruz, fakat koşucumuz sakatlandı ve gelemeyecek, 13 mayısa kadar yeni koşucu bildirmemiz gerekiyor, iyi bir yüzücümüz var, bisiklette de iddialıyız , 4,50 ve altı bi pace ile koşucu bulursak kürsü hedefimiz var. 23 km parkur, lojistik bize ait araba ile evden alıp bırakacağız . Takımda koşmak isteyen olursa burdan yazabilir mi

• Beğen
Tepkiler: gezerfen
Merhabalar forum sakinleri, ismim Mehmet Ali ilk mesajim bu foruma, 3 ay kadar once is degisikligim ve arac tahsis edilemesi nedeniyle 2. El aldigim Kron XT300 sehir bisikleti ile bisiklete tekrar basladim, ise git gel icin kullaniyorum ancak yagmurlu gunlerde ise toplu tasima ile gidince icimde bir burukluk olmaya basladi.

Nasil daha cok bisiklet surebilirim diye kendi kendime isler cikartmaya basladim. Derken asla durma youtube kanali ile karsilastim ve Triatlona merak saldim ancak sehir bisikletinin bu brans icin uygun olmadigini farkettim su anda yuzme ve konsu idmanlarim suruyor elimdeki bisikletimi de mumkunse takas yontemiyle beginner seviyesinde de olsa ogrenmek icin yol bisikleti ile degistirmek istiyorum,

Tavsiyelerinize muhtacim desteginizi esirgemeyeceginize eminim.

Bursa'dan yeni arkadasiniz Mehmet Ali

Geri