Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Triban 3 Kadro boyu hesaplama

@lealtad Çok teşekkür ederim kardeşim yüreğime su serptin desem yeridir :) Bende okula gidip gelmek için düşünüyorum bisikleti okul ev arası yaklaşık 4 5 km genel olarak gideceğim güzergah düz.Peki slr 400 ne performans gösterir sence vitesi felan? slr400 deki 16vitesle t3 teki 24 vites çok farkeder mi ? Üstelik heryeri aradım adamlar ağırlığını bile yazmamış kendi sitesine :)

Scudo
@eneskav ağırlık kısmen aynı olabilir. Vitese takılma yollarda vites sayısından ziyade kaset ve aynakol oranı önemlidir. Şahsen T3'ü tavsiye ederim. Slr alacaksan 500'den aşağısını almamalısın..

• Beğen
Tepkiler: eneskav
@Alperenyuruk
Ikinci el aldığım ve bir Yıldır kullandığım t3 hala tıkır tıkır işliyor.
Lütfen dilinden anlayan birilerine ayar yaptırın..
Sert geçiş dışında 100 km ve üstü turlarda bile sorunsuz bir vites..

Arkadaşlar,
Triban 3 54 kadro 1,83cm boy ve 85 cm iç bacak uzunluğu için küçük gelir mi?
Normalde 57 kadro uygun olduğunu biliyorum ancak 3 cm sıkıntı çıkarır mı?
1,83cm boy ve 85 cm iç bacak uzunluğu özelliklerde Triban 3 54 kadro kullanıp tecrübelerini aktarabilecek arkadaşlar var mı?

Şimdiden teşekkürler.

@idinc
Bisiklette her santim önemlidir. Özellikle yol bisikletinde. Ben olsam uzak dururum.

• Beğen
Tepkiler: idinc
@idinc 54 net bir sekilde kucuk size. Decathlonun beden tablolari diger firmalara gore cok daha ufak. Cunku hitap ettikleri kesim daha genis ve bunun icinde cocuklar da var. Bu yuzden kadrolari cok ufaktan basliyor. Zaten magazaya gidip 54'u denediginizde seleye oturunca ayaklarinizin tabaniyla yere basabiliyor olacaksiniz muhtemelen. Kucuk olduguna kanit olacak bu da. Sadece ayak uclariniz yere basabilmeli

• Beğen
Tepkiler: idinc
@Serkan Mıstınoğlu Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim. İçimden geçen çekinceleri teyit eder mahiyette tecrübeleriniz, doğruyu tespitte faydalı olmuş oldu.
BTwin kadro olarak genel anlamda çok daha ufak durduğu da bir gerçek.
Öyle zannediyorum ki 1,83cm boy ve 85 cm iç bacak uzunluğu için Triban 3 ya da Triban 500 modellerinden 57cm kadro ya da 60cm kadro tercih etmem daha doğru tercih olmuş olacak, Triban 500 modelinde 60cm kadro yorar mı, zorlar mı tam da emin değilim!

Arkadaşlar merhaba boy 1.87cm 90cm iç bacak uzunluğu triban 540 57 kadro için uygunmudur

Geri