Scudo Sports

Triban 500 28 jant mı?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Guney1907

Daimi Üye
Tepki
38
İsim
Nadir Güney Kunt
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar bugün öğrendiğim bir şeyi aizinle paylaşmak istedim.triban 500lerde decathlonun kendi sitesinde s ve m bedende 26jant kullanıldığı yazıyor ama bisikeltin üzerinde gördüğüm dış lastiklerde 700x23c yazıyor du bunun üzerine decathlonu arayıp sordum m bedende 28jant oldığunu söylediler bir karışıklık olmuş olabilir mi bilgisi olanlar varsa yardımcı olur mu?

Scudo
51 kadrodan aşağısı 26, üstü 28 jant.
düzenleme: Bu yorumu yaptıktan hemen sonra Decathlon'un sitesine girdim ve bu bilgiye ulaştım;
Tekerlekler:BTWIN SPORT 32 jant telli tekerlek
Aero 32 Tekerlek göbeği
S, M : 26 inç Jant
L, XL : 28 inç Jant
Azıcık araştırma yaparsanız ulaşamayacağınız bilgi yoktur...
Foruma daha öz konular açmanız dileğiyle, tekerinize taş değmesin. ;)

s ve xs bedenler için olabilir. benim bildiğim xs bedende satıldı.
@Guney1907

@Ogulcandaan ben belirttim sitesinde bunların yazdığını ayrıyaten arayıp sorduğumu brlirttim.heralde tam anlamamışsınız sitesinde böle yazıyor aradığımda ise 28jant olduğunu söylediler bende bunu belirrttim doğrusu nu bilen var mı onu sordum

Lastiğin üzerinde de 700x23 yazıyr aradımda da 28 jant oldığunu 700c olduğunu söylediler ve evdeki 26janttan biraz büyük olduğunu gördüm kullanan ve bilgisi olan varsa yardımcı olsun istedim @Ogulcandaan sitede yablış yazma durumu olabilir

s ve m bedende 26

Abi ozaman neden benim dış lastikte 700x23c yazıyor

@Guney1907 sen şukret bence 700c olduguna 650c kullandım lastik jant iç lastik bulamıyorsun maalesef.

m beden 54 beden yani 700c. 48-51 650c 26 inç lastik jant

54 - 57 28 jant

Sevindim tabi 700olduğuna ama sitede 26yazıyor benim bisiklet m beden ve lastik 700x23 yazıyor aradığımdada 28jant dedikleri için paylaşmak istedim

m beden yani 54 beden 28 inç lastik var aynı beden bisikleti bende kullanıyorum

Abi burda böyle yazıyor

Dosyalar

• image.png
    image.png
    27,8 KB · Okunma: 43
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri