@EK-73 anladım o zaman içime de biraz daha su serpilmiş oldu

Fit 3'ü sormuştum dediğiniz gibi bedeni kalmamış. Yoksa onu da sürüp deneyecektim. Sağlık olsun. Evet flat gidon ile sürmek bana daha kolay geliyor, diğeri kaymak gibi düz yolun dışında sürmesi zor gibi geliyor bana. Bir de ben o kadar eğilerek kullanırsam belim ağrıyor. eğilmeyip ortadan tutsam tutuş hem zevkli olmuyor hem de gidon iyi kavranmamış oluyor ve dengesiz oluyor.
Decathlondan Perpaya kadar 13 km sürüp geldim. şimdilik gayet güzel diyebilirim. Ama ince tekerden dolayı azcık bozuk yolda bile sürüş zevki kaçıyor. Çukur falan insanı korkutuyor. Bir de teker çabuk patlayacak gibi duruyor. Çok ince lastik mtb lastiği gibi güven vermiyor. Bunun dışında çabuk hızlanıyor, tercihimden dolayı şimdilik mutluyum

Frenler iyi tutuyor ama yağmurda vs bilemem. 28 inch olmasından dolayı sanırım yokuşlarda 26lığa göre azcık daha zorluyor gibi.
Dikkatli kullanmak lazım, istanbulun bozuk yolları zorlar, ama otobanların güvenlik şeridinde gayet güzel sürülüyor

Tırsarak da olsa otobana daldım
Bisikleti tavana astım. Tavana değil de yan duvara asılan sağlam (45 tl) bir askı var. 3 bisiklet taşıyabiliyormuş, paraya kıyıp onu da alacağım. Aşağıda göreceğiniz üzere acaba bisiklete zarar verir mi veya bisiklet düşer mi diye tırsıyorum açıkçası. Elimdeki fotolar bunlar başka zaman yoldaki fotolarını da paylaşırım
15596 dosyayı görüntüle15597 dosyayı görüntüle15598 dosyayı görüntüle
Bu da almayı düşündüğüm
15599 dosyayı görüntüle
biraz tersiniz dönecek ama idare edin. bisiklet düşer mi acaba