Scudo Sports

Triban 500fb tavsiye eder misiniz

Mesut YB

Daimi Üye
Tepki
227
İsim
Mesut
Bisiklet
b'Twin
Birazdan Triban 500fb alacağım bir diyeceginiz varsa söyleyin yoksa sonsuza kadar susun. Sonra vay efendim bunu niye aldın demeyin :)Triban3 un bedeni kalmamış o yüzden muadili olan bunu alıyorum. Ne dersiniz

• Beğen
Tepkiler: M.J.
Scudo
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/29/38b0191190a8ff0cd6a4e8afc5355699.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/04/29/636388ccc09f7d7c3a834432bf76a7ae.jpg

• Beğen
Uygun bedenini bulabildiniz mi? Evetse nereden?

Yeni Triban 500 FB f/p ürünü değil. Özelliklerine göre fiyatı yüksek bence. Fit3'e baktınız mı? Size uygun boyu varsa daha iyi bir seçenek.

Ben alacak olsam ilk vazgeçme sebebim aynakolun üçlü olması olurdu.

Anladım triban 3 de aynakol 3'lü ve 24 vites. Valla trşban 500fb aldım bile. Artık kazasız belasız kullanırım inşallah

• Beğen
@Anıl Küçükgöksel
Yokuslarda cok rahat oluyor, profesyonel kullanim yoksa cok buyuk bir arti oldugunu dusunuyorum. Siz neden 3'lu aynakoldan rahatsiz oldunuz acaba?

@Emre.yıldırım
2li aynakolun yapamadığı neyi yapabiliyor 3lü aynakol? Zaten arka rubleyle istediğin dişli sayısını ayarlayabiliyorsun 2li aynakol olsada. Ama 7li arka ruble var alacağın bisiklette. 7li rublede 2li aynakolda yetersiz kalabilir. O yüzden 3lü yapma gereği duymuşlar diye düşünüyorum.

@EK-73 peki triban 3'e göre eksiklikleri nelere acaba bilmek isterim

• Beğen
@EK-73 peki teşekküler olsun söyle sen ya merak ettim, dert etmem ben. ben bunu sevdim sıkıntı yok. Hem ikisi arasında kalan başka arkadaşlara ışık tutmuş olursunuz, başkalarına faydası olur.

• Beğen
Flat gidon tercih ediyorsanız, ki benim tercihim de öyle, doğru seçim yapmışsınız. Ben triban3'le değil fit3'le kıyaslayarak pahalı demiştim. Gerçi fit3'ünde kadro boyu seçeneği kalmamış. bu durumda triban500 FB yanlış seçim diyemem. hayırlı olsun. bisikleti kullanmaya başlayınca yorumlarınızı ve fotolarını paylaşırsanız faydalı olacaktır.

@EK-73 anladım o zaman içime de biraz daha su serpilmiş oldu :) Fit 3'ü sormuştum dediğiniz gibi bedeni kalmamış. Yoksa onu da sürüp deneyecektim. Sağlık olsun. Evet flat gidon ile sürmek bana daha kolay geliyor, diğeri kaymak gibi düz yolun dışında sürmesi zor gibi geliyor bana. Bir de ben o kadar eğilerek kullanırsam belim ağrıyor. eğilmeyip ortadan tutsam tutuş hem zevkli olmuyor hem de gidon iyi kavranmamış oluyor ve dengesiz oluyor.

Decathlondan Perpaya kadar 13 km sürüp geldim. şimdilik gayet güzel diyebilirim. Ama ince tekerden dolayı azcık bozuk yolda bile sürüş zevki kaçıyor. Çukur falan insanı korkutuyor. Bir de teker çabuk patlayacak gibi duruyor. Çok ince lastik mtb lastiği gibi güven vermiyor. Bunun dışında çabuk hızlanıyor, tercihimden dolayı şimdilik mutluyum :) Frenler iyi tutuyor ama yağmurda vs bilemem. 28 inch olmasından dolayı sanırım yokuşlarda 26lığa göre azcık daha zorluyor gibi.

Dikkatli kullanmak lazım, istanbulun bozuk yolları zorlar, ama otobanların güvenlik şeridinde gayet güzel sürülüyor :) Tırsarak da olsa otobana daldım :)

Bisikleti tavana astım. Tavana değil de yan duvara asılan sağlam (45 tl) bir askı var. 3 bisiklet taşıyabiliyormuş, paraya kıyıp onu da alacağım. Aşağıda göreceğiniz üzere acaba bisiklete zarar verir mi veya bisiklet düşer mi diye tırsıyorum açıkçası. Elimdeki fotolar bunlar başka zaman yoldaki fotolarını da paylaşırım

15596 dosyayı görüntüle15597 dosyayı görüntüle15598 dosyayı görüntüle

Bu da almayı düşündüğüm
15599 dosyayı görüntüle

biraz tersiniz dönecek ama idare edin. bisiklet düşer mi acaba :(

• Beğen
Taşıyıcı aparatın tavana montajını sağlam yaptıysan bişey olmaz. Güle güle kullan.

@EK-73 sağlam monteledim. inşallah bir sıkıntı olmaz. Teşekkür ederim

• Beğen
Foto istemiştiniz :) dün geceden
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/30/1ce90b8335f93d5b9019cfa51e6d983d.jpg
uploadfromtaptalk1430437649241.jpg

Hayirli olsun kardesim ince teket kolay patlamaz da sadece konfor olmaz okadar beraber turlarken gorucez

• Beğen
Tepkiler: Mesut YB
öncelikle hayırlı olsun. bir süredir kullanıyor olduğundan biraz bahsedermisin sürüş, konfor beklentilerini karşıladımı.niye soruyorum bende bu bisiklete göz dikmiş vaziyetteyim. çok kullanıcısı olmadığından seni yakaladım :)
bir de daha önce ne bisiklet kullanıyordun buna geçince neler değişti. cevap için şimdiden teşekkürler

bence şahane, sürüş keyfi, hafifliği, konforu gayet güzel. Çok aşırı çakıllı felan yollara girmediğiniz sürece harika.

Bunun dışında Triban3 900 tl
salcano 040 1600'den 1000'e düştü şahane bir şey. Shimano sora set harika yani :)

Bu ikisine de bakın. Salcano çok cazip. Ama benimkinden de alırsanız güle güle gayet mutlu bir şekilde kullanırsınız.

• Beğen
alternatifler için teşekkürler ama tercihimi decathlon'dan yana kullanacağım. sadece fb modelimi yoksa fb olmayan triban 500 mü hususunda çok kararsızım.

Geri