Scudo Sports

Triban 520 850 TL?!

codeentry

Aktif Üye
Tepki
9
Arkadaşlar merhaba, sahibinden.com da açılmış ilan dikkatimi çekti, şahısla telefonda da görüştüm. Ürünlerin sıfır ve adımıza faturalı olacağını, ömür boyu garantili olacağını, ürünleri fabrikasından aldığını vs söylüyor. Şu anda 1100 TL olarak güncellemiş fiyatı. Aslını bilen var mı?

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160628/7993fc8379c2f2be520196502c6a3872.jpg

Scudo
evet benim de dikkatimi çekti, bütün bisikletler için aynı ifadeleri kullanmış:kadro boyu 60 ve elimde 3 adet var gibi, şüpheli ilan...

Urfa ya da İzmir de elden teslim edebilirim. Ya da GET açabilirim de dedi!!

Bende gördüm bunu. 520 drop bar gidon olan için mesaj attım :D

Decathlon'un 1500 Liraya sattığı bisikleti nasıl 110 Liraya satacakmış? Get ilanı açabiliyor mu, sordunuz mu?

Yem atıyor yersen çekiyor yukarı.900 den 1100 çekmiş demekki oltaya gelen olmuş

Böyle bir şeyin mümkün olabileceğini sanmıyorum. Ya çalıntıdır ya da sahte, replikadır bisikletler.

• Beğen
Tepkiler: FReeDoMSpY
Muhtemelen calintidir . Cunku bu fiyata 520 gormedim ben 2. El haric

Bu 520 ler türedi son zamanlarda sahibindende farklı bir ilanda gördüm ama adama ulaşamıyoruz

BTWin markasini sadece Dekatlon satiyor. BTWin'in kendi web sayfasinda bile satis yok. Baska ulkelerde daha ucuz degil ve ulke disina kargo yok. Fabrikadan aldim diyorsa Belcika'ya gidip almis olmasi lazim. GET ve benzeri mekanizmalara da guvenmeyin bence. Insan kotu niyetli olunca her turlu onlemin etrafindan dolasmanin yolunu bulur.

Şöyle bir şey var (Sakin ola ha oyleyse alayım demeyinde) 980 tl olanin fotosunda etiketi var arkadaşlar ciddi ciddi seri numarası yazan etiketi var
Ahanda addressi
(link)

Bisikletler sahte olsa dahi en ince ayrintisina kadar dusunulmus olmali bu da sahte olup olmayisini dusundurtuyor, mesela on taraftaki fren kablolarinda lastikler vardir tribanda bunlarinkindede var sahte olsaydi sanirim bunu Dusunmezlerdi yapmayi bilemiyorum valla hiç bilemiyorum

o bisiklet orjinal olsa bile garanti dışı olur.decathlon faturayı kendisi kesmesi lazm ve garanti dahilinde olması için fatura hangi isime kesilmişse onun getirmesi lazım.böyle olunca 2.el alınmış bisikletler garanti dışı oluyor.

-Vala gardaşım bu orijinel aypon altı %100 birebir orjinal replika çakma değildir orjinalder gardaşım aynısını 3 milyar paraya satıyorler valla yazık günahder haksızmıyım gardeşim ?
+Aynen abi
-Vala gardaşım ben seni pek bir sevmişem çokda iyi bir gardaşımızsın nerelisindir ? (O arada telefon kutusuna konulur ve el altında bekletilir)
+Erzurum abi
-Vaay gardaşım sizi bek severiz dadaş gardaş yaa (en büyük düşmanımız lan bu dadaşlar neyse dur çaktırmiyim)
+Eyw abi
-Vela gardaşım dediğim gibi bunun italatını biz kendimiz yapıyorz piyasaya gelmeden bize geliyor sınırdan dubai %100 orjinalder ha şüpen olursa gel paranı verelim
+Tamam abi ver madem
-Buyur gardaşşım

1 AY SONRA

+Yav abi bu telefonun ekranı sarardı kasa yamuldu sonra yeni farkettim birde bunun anteni var
-Yav sen ne dirsen lan biz burda çakma mal mı satiyrez lan hewal koş koş
+Abi dur niye olay çıkarıyorsunuz tamam gidiyorum
-Gardaşım ne olayıder esnaf adamız konuşiyriz gel hele şu argayada bi çayımızı iç laa biz seni çok severik yenisini maliyetine sataceeez

BASED ON REAL STORY

ucuz olsa calinti pahali olsa koydugu fiyata cekmeye calisiriz varsa urfaya gidicek arkadas yada urfada olan bu tarz bi urunu seri no fatura bilgisi olarak bakilabilir bence, her ilana on yargili yaklasmamak lazim paraya sikisan biri de olabilir..

@Erkin Kalender Çakma-replika ürün satanların hepsi şerefsiz . Hoşuma gitti diye bir ayakkabı almıştım adam "bir şey olursa al ayakkabıyı gel burdayız hallederiz arkasındayım ben malımın" dedi 2 ay olmadan yandan patlak öte yandan da ayağımı "L" yapmaktan dolayı diğer eşinde yırtılma oldu dıştan bariz bir şekilde, gittim neyse "çıkar ben bunu ayakkabıcıda diktirip yapıştırttırıyım" dedi abi ne diyon sen ayakkabının tipi kalmamış yırtılmaktan yapıştırsan ne fayda dedim "valla benim yapabileceğim bu , sen ne kadara aldın ayakkabıyı şu fiyata aldın o fiyata aldığın ayakkabı yani daha ne yapayım" diyor 70 lira için. Lan gavat bilseydim böyle b*ktan mal sattığını almazdım diyip çıktım . Tüm kaçak,replika,çakma ürün satanların kulaklarını çınlatayım ; onlarla ilgili tek hikayem bu değil , alayı şerefsiz . Alacaksanız da böyle hacı hoca tipler oluyor onlardan alın , şimdiye kadar tek yardımcı olan onlardı.

Özellikle doğudan böyle mallar alınmasını hiç doğru bulmuyorum. Nerden geldiği ne olduğu belli değil ki verilen paraların nereye gittiği de çok önemli bence.

• Beğen
Tepkiler: gıbıç
Eğer ki faturası varsa ve seri no ile uyumluysa bence laınabilir. Ama hiç sanmıyorum. Yalan dolan faturalar olabilir. Hiç kimse sıfır bisikleti böyle satmaz replika değil ama bence birilerinin canı yanmıştır
Almayı düşünen varsa herşeyini her belgeisni decathlon karttan dahi sorgulatsın. Çalıntı bisikleti ucuz diye almaya kalkarsanız belki siz kaarda olursunuz şimdilik 500 tl fakat ileride bu insanlar kolay para kazanmayı coğaltacak size, akrabalarınıza, arkadaşlarınıza da bulaşacak ve mallarını çalmaktan çekinmeyecektir. Birimizin bisikleti gidince ne kadar üzülüyoruz bu forum da ...
Genel bir yazıdır

Geri