Scudo Sports

Triban 520 fiyatına değer mi?

Scudo
@onur_özkan lastiklerini maraton plus 700x25 adlım ağır lastikler ama zırhı çok iyi patlamıyor sele olarak decathlondan 150 ₺ civarı olan bir sele aldım çok rahat muhteşem bir sele ama ağır 700 gr civarı uzun tur için port bagaj aldım ama şu anda takmıyorum yakında 500 km civarı bir tur niyetim var inşaAllah o zaman takacağımkadro üstü çanta aldım sem çantadan telefonuda koymak için şimdilik bunlar var performansı etkiliyormu etkiliyor ama bana göre ahım şahım değil. ben zaten yarışa katılmıyorum o yüzden bana göre iyi hemde rahat ediyorum

@salih.polat
bagajla birlikte cantanizi takin ayaginiz cantaya değiyor mu kontrol edin tura çikmadan ben de 700x32 lastik dusunuyorum

@onur_özkan denedim çantayla pek sürtmüyor diyebilirim ettro değerine göre orjinal janta en fazla 28c oluyor diyebiliyorum bi araştırın yinede isterseniz

• Beğen
Tepkiler: Bisikletliyaşam
Bu fotoğrafı görene kadar bende en son 28c olur diye düşünüyordum ancak adam 35c'yi takmış.IMG_2714.PNG

@gunes1001 jant üzerinde 622x13c ettro değeri var ama resimdeki şahıs jantıda değişmiştir mutemelen

@salih.polat valla bir yerlerden 35c lastik bulup denemek lazım. Kendim denemediğim için bilemiyorum.

Fotoğrafa bakınca kadrodan yana bir sıkıntı yok gibi görünüyor ama jantlar için emin olamıyorum

Sanırım kadro ölçüsüne gore takılacak lastik ebatı değişebilir diye düşünüyorum benim kadro xs hic öyle 35 c lastik takılabilir gibime gelmiyor.

Ben bu Bisiklet i geçen ay aldım. İlk başta 3 lütfen aynakol olması beni düşündürmüştü ama yokuş çıkarken anladım ki gerçekten bayağı faydalıymış. Fren pabuçları pek tutmuyordu ben de kartuşlu olanlardan alıp taktım ve düzeldi. Kim ne derse desin bu fiyata daha bir Bisiklet zor bulunur ,ben memnun kaldım açıkçası. Kesinlikle markanın savunucusu değilim onu belirteyim. Daha iyi markalar tabi ki var.

@Togursamsun
internette 1999 olarak gözüküyor, mağazada mı indirim var acaba ?

Benim Triban 500'de hata çıktı, bugün değişim için Bayrampaşa mağazasına gittim, Triban 520 ile döndüm. :) Sadece 70 lira fark verdim, baya iyi oldu bu indirim. Aslında kafamda 540 vardı ancak dropbar olmayışı ve fiyat farkından dolayı 520 bu fiyata iyidir diyip aldım.

@Thranduil
Bu fiyata 520 cok ucuz gercekten de. Parasi olan dusunmeden alsin :D

Bu fiyata gerçekten iyi ürün, sora setli olması karbon maşa olması çok iyi. Hiç aklıma gelmezdi Triban 500'ün üzerine 70 lira ekleyip alacağım. Kısmette varmış demek ki. :)

Bu arada konunun yeri değil ama bir duyuru yapıyım, Triban 100 gelmiş, fiyatı 1100 civarıydı, cycloross tarzı var, dişli lastikler ve Tourney set.

• Beğen
Tepkiler: CeyhanV ve Groims
Seytan durtuyo ama..ne yapsam.

Geri