Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Triban 520 fiyatına değer mi?

Scudo
@akinomatata
Boya bakınca L, bacak boyuna bakınca M gibi. Bence bacak boyunuzu yanlış ölçmüş olabilirsiniz. Duvara yaslanıp, bacak arasına dik olacak sekilde cetveli olabildiğince yukarı çekip, Yeniden ölçün. Bacak boyu kesin doğruysa, denemeden almayın.

• Beğen
Tepkiler: akinomatata
@Mutluthegreat Üstadım haklısınız. Boyda sorum yok ama bacak ölçüsü 80-81cm çıkıyor dediğiniz gibi ölçtüm. İlginiz için teşekkürler.

Triban 520 Yarış bisikleti indirime girdi. Dün gece fark ettim. Hemen sipariş moduna girip attım L beden bir tane. Kredi kartını hazırlayana kadar stok bitti. Alamadım. Gece uyku tutmadı resmen :) yataktan kalktım mağaza stoklarına bakmak aklıma geldi. L Beden Antalya mağazada görünüyordu. Sabah 10 da kapı açılmadan oradaydım. Bir tane kalmış ve ambalajındaydı şansıma hiç kullanılmamış denenmemiş bir taneydi. Gidonunu pedallarını gözümün önünde montajladılar. Aldım eve bisikletimle döndüm. ilk sürüşümde 22 km yaptım.
Sadece Decathlondaki (Havalimanı kavşağındaki) eleman kurulum yaparken dikkatsiz davrandı. Baloncuklu naylonu yırtarken yan keski kullandı ve kadroyu iki santim kadar çizdi. Laf ettim kızdım ama tek kalmıştı ve fiyat 1500 liraydı. Sineye çektim artık. Evde asetatlı kalemle boyadım çiziği.

Bence 2000 lirayken değmezdi bu bisiklete ama fiyat 1500 e inince bence fiyat performans olarak değer.

@rknsycck hayırlı olsun :) imkanınız varsa jant ve lastiği de değiştirin mavic aksiym ve contiantel lastik ile bisiklet kendine gelecektir :)

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
@Melih Çolak şimdi baktım da fiyatına bin lira civarı sıfırı. belki ikinci el bulursam kesin değiştiririm. teşekkür ederim.

Carraro 224 sportive bisikletimi satayım artık.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Bugün Triban 500'de yaptığım gibi kaset dişli değişikliğine gittim. Bu sefer 520 modelini kullanan abimizden esinlenip 11-32 dişli Shimano HG-400-9 kaset taktım. Açıkçası yüzde 8'lik yokuşlar vız geldi tırs gitti ki bunlar uzun tırmanışlardı. Daha önce böyle uzun soluklu tırmanışlar yapmadığım için aynı zamanda ilk deneyimim oldu. Bağımlılık yapar cinstenmiş. :)

20170415_192133.jpg

@rknsycck Bu arada bisikletiniz hayırlı olsun.

@onur_özkan Zincir uzunluğunu fotoğrafta görebilirsiniz. Değiştirmeye gerek duymadım.

20170415_234217.jpg

• Beğen
Tepkiler: CeyhanV
@Thranduil

lastikleri sanirim 700x28 yapmissiniz ben de 700x32 dusunuyorum

@onur_özkan Lastikler 700x25 Triban 500 için almıştım, yol tutuşundan memnunum, kırık camlardan geçerken kafam rahat. İleride keyfi değiştirirsem 700x32 Marathon Plus düşünüyorum. Bu bisikletin en sevdiğim yanlarından birisi de 32-35'e kadar lastik kalınlığına izin vermesi.

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Bugün Antalya-Muratpaşa Decathlon mağazasındaki sanırım son M beden Triban 520 yi ben aldım kullanmaya başlayınca konu açar fotoğrafları atarım, işin garibi kaldırımda bisikleti kutusunda taşırken 2 tane bisikletli, tahmin ettiğim kadarıyla turist bana selam verdi ben de selam verdim bisiklete binmeden daha selamlaşmaya başladık :tskler::):harika:

NOT: Alanya' da oturuyorum otobüsle bisikleti almaya gittim, kutusuyla otobüse koydum. (Anlaşılmayabilir diye yazıyorum)

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
@Erkan_007 hayirli olsun..almak isteyipte alamadigim guzel bisiklet.:(

Arkadaşlar biraz önce Metrocity' deki son XL kadroyu aldım. Vites kolu üzeri hafif çizikti ama başka hiçbir problem yoktu. Marmara forum ve Forum İstanbul' dakilerde hasarlıymış. Kullandıkça yorumları yazarım. Ancak ilk etapta sele rahatsız geldi. Tüm yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun. İyi günlerde kullansınlar.

(link)
herkese hayırlı olsun dervrim yapmış 520.jant yine 32 telli aero 400 gram ağır

@Ismaildmr Teşekkür ederim, bende 1 seneden daha fazladır yol bisikleti hayalleri kuruyordum bisiklet indirime girince gittim aldım. Sabrın sonu hayırdır..

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
yeni serisi 2500 liradan satiliyor ama ustunde shimano sora R 3000 serisi var sistem tiagrayi ve 105 serisini andiriyor ayrica vites ve fren kablosunun ust seviyelerdeki gibi dropbar sargisinin altinda kalmasi iyi olmuş

Ben geçen ay triban 520 aldım. Bisiklet gerçekten iyi. Tek sıkıntı fren pabucuydu. Onu da değiştirdim. Yeni seriler baktığımızda ise 520 yerine 540 almak daha mantıklı. Fiyat farkı çok yok.grupset 105 ve teker seti Mavic aksium. Bence 540 fiyatına değer

Bu arada fren pabuçları hakikaten iyi değil. En kısa zamanda Baradine 471C almayı düşünüyorum. Bana kalırsa yeni Triban 520 bu sefer o fiyatı haketmiyor. Ne yapar ne eder 540 alırdım.

Geri