Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trieye View Gözlük

by0ne

İnsan inandıklarıdır. .
Tepki
1.208
İsim
Serdar
Başlangıç
1988—89
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Slmlar arkadaşlar, bir süredir dikkatimi çekiyor, ancak yakınlarda kullanan ve yeterli deneyim yorumlarina rastlayamadim.
Forumda kullanan yada kisada olsa deneyimleyenler varsa paylaşabilirlermi tecrübeleriniSmartSelect_20230118-192521_Gallery.jpgSmartSelect_20230118-192723_Samsung Internet.jpgSmartSelect_20230118-192705_Samsung Internet.jpg

Scudo
Trek Göztepe’de denedim, hiç kullanışlı gelmedi bana, aynadan arkayı görebilmek için kafayı belli bir açıyla sola çevirerek bakmak lazım. Zamanla alışılır mı bilemem ama alıp da kullanmam. Omuz üstünden cankurtaran bakışı bana daha rahat geliyor.

Kask aynası kullanıyorum yıllardır(profil fotomda görebilirsiniz, 2016da çekildi), Başını oynatmadan arkayı rahatca goruyorum, bu trafikte çok gerekli. Sürekli omuz üstü çevirip bakamazsın, tam bakarken onune biri çıkmayacagı ne malum. Trieye deneme şansım olmadı fakat söylenenlere göre sola çevirmek gerekiyor. Buda ayrı dezevantaj, ha bide değişen camlı gözlük kullanıyoruz. Havanın durumuna göre renkli ve renksiz cam kullandıgımız için trieyede en az 3 gözlük almak gerekiyor.

Kask aynası kullanıyorum yıllardır(profil fotomda görebilirsiniz, 2016da çekildi), Başını oynatmadan arkayı rahatca goruyorum, bu trafikte çok gerekli. Sürekli omuz üstü çevirip bakamazsın, tam bakarken onune biri çıkmayacagı ne malum. Trieye deneme şansım olmadı fakat söylenenlere göre sola çevirmek gerekiyor. Buda ayrı dezevantaj, ha bide değişen camlı gözlük kullanıyoruz. Havanın durumuna göre renkli ve renksiz cam kullandıgımız için trieyede en az 3 gözlük almak gerekiyor.
Kararan camlarla buna bir cozum olusturmuslar fakat pratikte ne kadar kullanisli bilemiyorum tabi. .

Doğamız gereği yeniliklere kuşkulu bakabiliyoruz heleki gunumuzun para tabanli ticaret dunyasinda. .

Videodaki kisinin anlatimi samimi ve son kullanici goruslerine benziyor 😁

Edinen kullanan arkadaslardan baslik altinda yorumlar aliyor oluruz umarim 😎👍🏼

Benim en son alıp kullanmaya başladığım ayna, bir gözlük aynasıydı. Bu gerçekten ilginçmiş.
Benim gözlüğüme taktığım aynam ise şu:

Bisiklete ayna gerekli midir?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: by0ne
Benim en son alıp kullanmaya başladığım gözlük aynasıydı. Bu gerçekten ilginçmiş.

Bu modeli ilk defa gordum, gozluge takilan tel aynalara gore daha saglam duruyor.
A. . 191 TL Alide 62 TL promosyonlu gorunuyor.
Siz ne kadar oldu kullanmaya baslayali, memnunmusunuz

Benim en son alıp kullanmaya başladığım ayna, bir gözlük aynasıydı. Bu gerçekten ilginçmiş.

Bu modeli ilk defa gordum, gozluge takilan tel aynalara gore daha saglam duruyor.
A. . 191 TL Alide 62 TL promosyonlu gorunuyor.
Siz ne kadar oldu kullanmaya baslayali, memnunmusunuz

Aldığım günden beri bir kaç sürüş yapabildim. Yorum yapabilmek için sayı çok az ama yine de şimdilik tamamen sorunsuz görünüyor.
Artı olarak gözlükten hariç kaska da takılabiliyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Kask veya gidon aynası kadar kullanışlı olacağını düşünmüyorum.

Kararan camlarla buna bir cozum olusturmuslar fakat pratikte ne kadar kullanisli bilemiyorum tabi. .

Doğamız gereği yeniliklere kuşkulu bakabiliyoruz heleki gunumuzun para tabanli ticaret dunyasinda. .

Videodaki kisinin anlatimi samimi ve son kullanici goruslerine benziyor 😁

Edinen kullanan arkadaslardan baslik altinda yorumlar aliyor oluruz umarim 😎👍🏼
bu gözlüğün photochromatic lensli modelini bugun aldım , ilk kullanımdaki izlenimim oldukca iyi. eğer hali hazırda kask aynası kullanıyorsanız hemen alışıyorsunuz, aynası konusunda şüpheliydim oldukca beğendim gözü de yormuyor güzel gösteriyor. Biliyorsunuz gözlük ya da kask aynalarının bir avantajı kör nokta olmayışı. Bu kask aynamı sevmeme sebep olan en büyük etken . kafanızı istediğiniz kadar çevirip istediğiniz yeri görebilirsiniz. gidon aynalarında tek bir bakışla daha büyük bir alanı sabit olarak görebilirsiniz. Gözlük içeride %100 şeffaf, uv koruması sebebiyle değişik alanlarda ve içeride de kullanılabilir (her ne kadar yeni nesil bilgisayar vs ekranlar uv korumalı filtrelerle üretiliyor olsa da) dışarı çıktığınız gibi kararmaya başlıyor düşük orta ve parlak güneş ışığına göre kararma devam ediyor. kategori 0-3 arasında geçiş yapıyor (kat.0 ısık gecirgenliği yuzde 80 -100 arası kategori 1 %43- 80 arası kategori 3 gecirgenlik yuzde 8 18 arası ) kategori 4 zaten kar kaplı tam parlak güneş açmış ortamı ifade eder. kararması fazlasıyla yeterli düzeyde ve benden 5 üzerinden 5 aldı. Ayna küçük olsa da kask aynasına göre göze yakın olduğu için gösterdiği alan hemen hemen benim kask aynama yakın , biraz daha küçük diyebilrim. ancak alışmaya da bağlı olarak kesinlikle yeterli. içeride ilk taktığım an ve dışarıdaki ilk sürüşümde gözlük içime sindi. tavsiye ederim. kask aynası kadar kullanışlı, bir arakdaşımız yazmıştı bu gözlük de değişken camlı bir gözlük fakat photochromatik özelliği ile cam değiştirme ya da farklı iki üç gözlük kullanmayı da en azından şimdilik rafa kaldırdım görünüyor. tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve by0ne
bu gözlüğün photochromatic lensli modelini bugun aldım , ilk kullanımdaki izlenimim oldukca iyi. eğer hali hazırda kask aynası kullanıyorsanız hemen alışıyorsunuz, aynası konusunda şüpheliydim oldukca beğendim gözü de yormuyor güzel gösteriyor. Biliyorsunuz gözlük ya da kask aynalarının bir avantajı kör nokta olmayışı. Bu kask aynamı sevmeme sebep olan en büyük etken . kafanızı istediğiniz kadar çevirip istediğiniz yeri görebilirsiniz. gidon aynalarında tek bir bakışla daha büyük bir alanı sabit olarak görebilirsiniz. Gözlük içeride %100 şeffaf, uv koruması sebebiyle değişik alanlarda ve içeride de kullanılabilir (her ne kadar yeni nesil bilgisayar vs ekranlar uv korumalı filtrelerle üretiliyor olsa da) dışarı çıktığınız gibi kararmaya başlıyor düşük orta ve parlak güneş ışığına göre kararma devam ediyor. kategori 0-3 arasında geçiş yapıyor (kat.0 ısık gecirgenliği yuzde 80 -100 arası kategori 1 %43- 80 arası kategori 3 gecirgenlik yuzde 8 18 arası ) kategori 4 zaten kar kaplı tam parlak güneş açmış ortamı ifade eder. kararması fazlasıyla yeterli düzeyde ve benden 5 üzerinden 5 aldı. Ayna küçük olsa da kask aynasına göre göze yakın olduğu için gösterdiği alan hemen hemen benim kask aynama yakın , biraz daha küçük diyebilrim. ancak alışmaya da bağlı olarak kesinlikle yeterli. içeride ilk taktığım an ve dışarıdaki ilk sürüşümde gözlük içime sindi. tavsiye ederim. kask aynası kadar kullanışlı, bir arakdaşımız yazmıştı bu gözlük de değişken camlı bir gözlük fakat photochromatik özelliği ile cam değiştirme ya da farklı iki üç gözlük kullanmayı da en azından şimdilik rafa kaldırdım görünüyor. tavsiye ederim.
Bu gözlüğü Alatin bisiklette bizzat gözüme takıp deneyimledim. Gerçekten çok güzel bir gözlük. Diğer ayna türlerine göre oldukça pratik.
Ama tabi ki fiyatı, benim için bütçemi bu gözlüğe bölemeyeceğim kadar yüksek. Şimdilik kask aynasına devam :).

• Beğen
Ben 1,5 yıldır kullanıyorum, gayet memnunum. Daha öncesinde kullandığım Zefal kask aynasına göre oldukça pratik. Yalnız son dönemde, özellikle rüzgarlı havada bazen ayarının bozulduğu oluyor. Yuvası zaman içinde gevşemiş olabilir. Bu gözlükle ilgili önerim şu; mevcutta güzel bir gözlüğünüz varsa sırf ayna özelliği için masrafa değmez ama yeni bir gözlük alacaksanız kesinlikle değerlendirin. Benim gibi sıklıkla şehir içinde sürenler için ayna çok elzem.

Geri