Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ttnet'in insanı aptal yerine koyması.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Fiber optik altyapı'ya geçen canım ülkemin servis sağlayıcısı 8 megabit olan sınırsız internetimi sağolsun bir anda 20 megabite çıkardı fiyat aynı ve yine sınırsız be mübarek sade bendemi sıkıntı diye sordum ve araştırdım herkes bu dertten müzdarip nasıl bir mantık'dır herkes sıkıntılı ara,ara kesilen internet neymiş efendim modem eski imiş;eeee yeni modem verelim sizeee yahu bendeki modem bu'''' TP-LİNK TD-W8151N''''Merak edenler ve bu işi bilenler bir baksın bir zahmet neresi eski bu modemin asıl sorun bizde elimize yüzümüze bulaşdırdık desenize sayın türk telecom...

Scudo
Yemin ediyorum dün akşamdan beri ttnet le konuşuyorum
İnternetim o kadar yavaş ki
Söyledikleri şey hızınız normal
Yavaş diyorum normal diyor
En sonunda lanet olsun deyip kapattım

1 aydan fazla oldu 20mbit'e geçeli. Ancak son 2 haftadır internet sürekli kopuyor. Modeme gelen sinyal 10Mbit anca. Hatta şu an 8Mbit geliyor.
Eskiden en azından stabil 8 gelirdi, kopma olmazdı.

Sürekli kesilme İzmir Küçükyalı bölgesinde adsl ve kablolu internet kullanıcılarında da var. Bu internetin toplu kesilmesinden sonra oldu bu olay. Muhtemen hükümet internete modul yerleştirdi ve gizli tutuluyor. Bu modul yüzünden de ağırlaşma ve kesilmeler oluyor olabilir.

Gecen yil baya problem yasamistim ben de. Birkeresinde "eviniz santrale uzak, o yuzden yavas" demislerdi... En yakin santral evime 1.5 km uzakliktaymis. Santrale yakin biyere tasinin demeye getirdiler. Ibretlik cozumler uretiyor ya ttnet bir efsanedir

Evet şu saat olmuş ben hala internet ve sözüm ona servis sağlayıcı ile savaş halindeyim pessss be en sonunda hiç istemediğim halde geçdiğim ve geçirildiğim fiber olay'dan döndümde kurtuldum adsl kısmına ohhh yaaa sinir harbi şu mübarek gecede yaşattın yaaa ilahi ttnet;ne diyeyim beeee aynı dertten müzdarip arkadaşlar adsl'e dönün rahatlayın.

aynı durumdan ben de muzdaribim gidip dilekçe verip hızını düşürttüm ama yine farketmedi üstüne faturamı bu ay 13 tl fazla göndermişler güya kullanamadığım zamandan ötürü 8 tl indirim yapılcaktı bu ttnet de bunu özelleştirenler de çalışanları da bu hırsızlığın içinde şimdi çıkıp biri ben orda çalışıyorum benim ne suçum var vs demesin bu düzenin içindeki herkes HIRSIZZ!!

İki aydır 1.5mb internet kullanıyorum. Pintilikten değil ttnet sayesinde. Hatrımın kontrol edilmesini söyledim hattınızda sorun yok dediler. Biliyorum ki binaya gelen hat sıkıntılı. En sonunda bu gün gittim 30m kablo aldım. Hem evime gelen hattı hem binaya gelen dağıtıcı kabloyu yeniledim. Hızımı alamadım müşteri hizmetlerini arayıp sizin yapacağınız işin diye saydım ve hakkımı arayacağımı, kullandığım yavaş internetin sorumlularının sadece onlar olduğunu belirttim. Şimdi hız 6.9mb. Sorun tamamen hattan kaynaklıydı.

Bu ttnet insanı internetten soğutuyor.

ben tt neti iptal edeli 3 yıl oldu.
varsa oturduğunuz binada türksat uydunete geçin.
temiz sıkıntısız kılçıksız.
3 yıldır kullanıyorum.
adamlar arıza var kesicez diye mesaj atıyor 10-12 saat önceden.
oda 3 yılda max 5-6 kere başıma geldi.
hız düşük diye telefon açtınızmı hemen yeni dns veriyolar.
hiç 9'un altında görmedim hızı.
sadece biraz pahalı.

download 10 mps upload 1mbs + uydunet hd alıcı ve kanallar dahil 120 tl

@Oğuz kurt

TP-Link'in sitesine bakınca modeminiz 24 MBit'e kadar indirme hızını sunmaktadır. Yani sorun modemden değil servis sağlayıcıdan kaynaklı gözükmektedir. Ayrıca modeminizi değiştirmediklerine göre Fiber bağlantı değil halen ADSL kullanmaktasınız. Büyük ihtimal santrala uzak kaldınız gibi bir bahane üretecekler. Ben 4 senedir TTNet'teyim bir türlü 8 Mbit internet kullanamadım ve her ay 90 TL'ye yakın para ödemekteyim. Eğer bulunduğunuz semtte Superonline Fiber Internet gibi rakip servis sağlayıcılar varsa değerlendirmenizi tavsiye ederim.

(link)

@Serkan Mıstınoğlu
ADSL e lastmile son mil çözümleri diyorlar bazı kitaplarda. 1.5km mesafede etkin iletim sağlıyor. tabii, mesafe uzayınca servis sağlayıcının araya bir yere yeni bir yatırım yaparak sattığı hizmet kalitesini sağlaması gerekiyor.

@Mennan Köse

Superonline, turksat kablo, 3G çözümler ile seçenekleri arttırabiliriz. şu an tüm hizmetler için bu servis sağlayıcılar, kurbanlarını aylık 49 lira mutsuz edebilmek konusunda mutabık kalmışlardır. son internet filtreleri ile gelen maliyet ve ekonomideki euro/dolar artışını da bahane ederek belki fiyatlarını 70 liralara kadar çekmek isteyeceklerdir. ancak 24 ay taahhütle karşılıklı anlaşmalarını 49 liradan yapanları caydırmak için musluğu azıcık kısarak, "işte yeni düzenlemeler bıt bıt bıt yavaşladı internet, daha hızlı gitmek için bir üst hıza geçin ama bu şu kadar ilave maliyet" diyerek yeni bir satış/söğüş taktiğine geçebilmeleri, serbest piyasa kuralları gereğidir.

@Mennan Köse

Mennan bey çift çekirdek işlemcili 4 gb ddr 3 remli,320gb sata 2 harddisc'li nvidia ekran kartlı(allah'dan optimusu yok:) bir dizüstü bilgisayarım var sistem win 7 ve orjinal lisanslı+bütün programlarım orjin ve lisanslı ve güncel+apartman içinden evime giren internet kablosu cad 6 model olup son sürüm pahalı ve kaliteli kablo modemim daha çokkk götürecek bir model evimde üsküdar merkeze 3 durak ttnet binasına en fazla 4km felan aynen dedikleriniz söylendi ama hepsine ağzının payını verince ehhhler,kem'ler,küm'ler felan'lar filan'lar demeye başladılar aptal yok karşılarında onlar daha yeni emeklerken ben format atmaya ,makinaları söküp takmaya başlamışdım.:):) konuşuyorlar ama masal anlatıyorlar az kaldı zaten çıkıp'da başka bir sağlayıcıya geçeceğim.

ixir, yimpaş.net, 2000lerin başında superonline, ttnet, sonra tekrar superonline bu sefer adsl i, sonra tekrar ttnet ve son 4 yıldır turksat kablonet. yok birbirlerinden farkı. bu sürede, bir insanın hayatının aşkıyla karşılaşması, memnun olacağı bir servis sağlayıcıdan, en azında sözünde durdukları hızda bir internet erişimi almasından daha büyük bir olasılık.

peki ben memnun muyum? aslında adil kullanım kotası (ne demekse) ve arada nazlanması dışında, olduğu gibi kabul etmeye alıştım artık. beklentileri düşürdüm açıkçası.

mutluluğun temeli, beklentileri düşük tutmaktır.

@Mehmet Levent

Mehmet bey adil kullanım kotası şu aslında mesela bende 50 gb kota var diyelim'ki o ay içinde full doldu ve kotayı aşdın hızın 8 megabit ya hemen 3 megabite düşürüyorlar.neymiş bir başkası aynı kotayı aşmamış eee bundan banane adillik bu yönde olsunmuş:):) yahu elin adamı sadece e.posta atıyor ve twitter,facebook ve diğer basit işlerle ilgili ise tabiki kotasını aşmaz eee ben film izler,oyun oynar,indrime yaparım eee bunları yapmayacaksam ne anlamı kaldı geçeyim sınırlı kullanıma daha az ödeyeyim ozaman:):)

@Oğuz kurt

Çağrı merkezinde çalışan kişiler çoğunlukla yeterli bilgi düzeyine sahip değiller. Ben TTNet ile her problem yaşadığımda Twitter üzerinden Ttnetdestek kullanıcısıyla iletişime geçiyorum. Sosyal ağ üzerinden gelen isteklerde gerçekten bilgili kişiler sizinle muhattap olup probleminizi çözüyorlar. 3 sene boyunca santral uzaklığı bahane edilerek 2 mbit internet kullandım, twitter üzerinden iletişime geçince yaklaşık 6 mbit'e kadar bir hız artışı yaşadım.

Geri