Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tubeless lastikte şişlik oluştu

Korhan A.

Üye
Tepki
15
Bisiklet
KTM
Selamlar,

Mavic Yksion Pro UST lastiğimde bu şekilde asfalt ile temas eden alanda resimde görüldüğü üzere bir şişlik oluştu.

Belki çukur falan üzerinden geçerken aldığı hasar dolayısı ile olmuştur, lakin hiç böyle bir duruma sürükleyecek sert bir temas hatırlamıyorum. Havasını indirip masaj yaptığımda iniyor bir müddet sonra yine bu şekilde şişiyor. Olayı fark ettikten sonra hiç kullanmadım. Toplamda 1000 km anca yapmışımdır.

Şu dönemde lastik almaktan ziyade amacım tamir ettirebilmek, sizlere de danışmak istedim. acaba altlan yama atılsa içeriye havayı geçirmeme şansı olur mu. Bir müddet beni idare edebilse yeter. Başına bu tarz bi durum geçen ya da fikri olan arkadaşların görüşlerini almaktan memnun olurum.

İyi forumlar herkese...

IMG_20200402_145738.jpg

Scudo
yama orayı düzeltir bence yama biraz daha olsa sağlamlaştırır orayı şişmeyi engeller

Korhan A.
hocam aynısı yeni aldığım conti ultrasport lastiklerimde başıma gelmişti,aldığım yer yapacak herhangi birşey olmadığını söyleyip yenisini göndermişti,balon yapan lastik çöp olmuştu

2. el aldığım jant setinin üzerinde geldi lastikler. Normalde benimde gönlümden geçen çöp etmek ama şu an yurt dışı kargo sorunu, maaliyet durumu bir süre daha idare ettirebilmek içimden gelen.

Aynısı geçende Schwalbe durano double defense lastikte başıma geldi. Durduk yere bombe oluştu. Aldığım yere (wiggle) yazdım, lastiği istediler. Posta ile gönderdim, yenisini veya ücret iadesini teklif ettiler.

Hadi ya wiggle bana da gonderdi ama lastigi istememislerdi. Farkli uygulamalar.

Lastiğin içindeki zırh katmanı bütünlüğünü kaybetmiş gibi duruyor. Bisiklet lastiğinde balon konusunda çok deneyimli değilim ama araba lastiğinde balonun çözümü malsefe yok, yeni lastik şart.

Geri