- Tepki
- 5.250
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Süreç doğal gelişti. O da seviyor sürmeyi. Biraz perişan oluyor; ama dağları doğayı keşfetti. Çok sevdi bu yüzden bedelinin ödenmesi gerektiğini biliyor. Benimle bu bilinçle sürüyor. Ben de nerede yokuş dağ manzara oraya gitmek istiyorum.@Özcan güler Tubi ablayı evelenelim bak seni nerelere götürecemm diyerek mi kandırdın ?
İşin şakası bir yana çok iyisiniz.
İzledim ve mutlu oldum . Hedefimin ana hatlarını belirledim . Az eşya yakınlaşmayı , yakınlaşmak yaşamı paylaşmayı , yaşamayı paylaşmakta huzuru getirir diyebilir miyiz ?Süreç doğal gelişti. O da seviyor sürmeyi. Biraz perişan oluyor; ama dağları doğayı keşfetti. Çok sevdi bu yüzden bedelinin ödenmesi gerektiğini biliyor. Benimle bu bilinçle sürüyor. Ben de nerede yokuş dağ manzara oraya gitmek istiyorum.
Ayrıntılı olarak bilgileri buradan ulaşabilirsin
Herkese çok teşekkür ederim mesajlarınız için. Çok sağolun. Sürmeye devam!
Sizi izliyorum gaza geliyorum ama kendimi bir aşamıyorum . Bir şey tutuyor beni ama kendimi çiğneyip geçmem gerekHerkese Merhaba;
Bardakçılar Ayazma Milli Parkı - Mtb Kamplı Tur / 4. gün
Youtube kanalında kullandığı ekipmanları anlatan bşr videosu vardı, ben de merak edip oradan seyretmiştm.İzledim ve mutlu oldum . Hedefimin ana hatlarını belirledim . Az eşya yakınlaşmayı , yakınlaşmak yaşamı paylaşmayı , yaşamayı paylaşmakta huzuru getirir diyebilir miyiz ?
Sizi izliyorum gaza geliyorum ama kendimi bir aşamıyorum . Bir şey tutuyor beni ama kendimi çiğneyip geçmem gerek
@Özcan güler kullandığınız ekipmanlarla alakalı paylaşımlarınız oluyor. Çantalar ve arka bagaj hakkında bir paylaşımınız oldu mu ? Kadro arası çanta kullanımınız oldu mu ?
Arka bagaj olarak hangi markayı önerirsiniz?
izlemeden beğendim, sonuçta biraz daha uzamış video...Herkese Merhaba;
Ayazma Milli Parktan Çanakkale'ye - Köy yollarını keşfet! Mtb Kamplı Tur 5. Gün