Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tubi ile 7 günlük uzun tura çıktık! | MTB TURU 1. gün

Scudo
@Özcan güler Tubi ablayı evelenelim bak seni nerelere götürecemm diyerek mi kandırdın ?

İşin şakası bir yana çok iyisiniz.
Süreç doğal gelişti. O da seviyor sürmeyi. Biraz perişan oluyor; ama dağları doğayı keşfetti. Çok sevdi bu yüzden bedelinin ödenmesi gerektiğini biliyor. Benimle bu bilinçle sürüyor. Ben de nerede yokuş dağ manzara oraya gitmek istiyorum.

Ayrıntılı olarak bilgileri buradan ulaşabilirsin :)
Herkese çok teşekkür ederim mesajlarınız için. Çok sağolun. Sürmeye devam!

Süreç doğal gelişti. O da seviyor sürmeyi. Biraz perişan oluyor; ama dağları doğayı keşfetti. Çok sevdi bu yüzden bedelinin ödenmesi gerektiğini biliyor. Benimle bu bilinçle sürüyor. Ben de nerede yokuş dağ manzara oraya gitmek istiyorum.

Ayrıntılı olarak bilgileri buradan ulaşabilirsin :)
Herkese çok teşekkür ederim mesajlarınız için. Çok sağolun. Sürmeye devam!
İzledim ve mutlu oldum . Hedefimin ana hatlarını belirledim . Az eşya yakınlaşmayı , yakınlaşmak yaşamı paylaşmayı , yaşamayı paylaşmakta huzuru getirir diyebilir miyiz ?
Herkese Merhaba;

Bardakçılar Ayazma Milli Parkı - Mtb Kamplı Tur / 4. gün

Sizi izliyorum gaza geliyorum ama kendimi bir aşamıyorum . Bir şey tutuyor beni ama kendimi çiğneyip geçmem gerek
@Özcan güler kullandığınız ekipmanlarla alakalı paylaşımlarınız oluyor. Çantalar ve arka bagaj hakkında bir paylaşımınız oldu mu ? Kadro arası çanta kullanımınız oldu mu ?
Arka bagaj olarak hangi markayı önerirsiniz?

İzledim ve mutlu oldum . Hedefimin ana hatlarını belirledim . Az eşya yakınlaşmayı , yakınlaşmak yaşamı paylaşmayı , yaşamayı paylaşmakta huzuru getirir diyebilir miyiz ?

Sizi izliyorum gaza geliyorum ama kendimi bir aşamıyorum . Bir şey tutuyor beni ama kendimi çiğneyip geçmem gerek
@Özcan güler kullandığınız ekipmanlarla alakalı paylaşımlarınız oluyor. Çantalar ve arka bagaj hakkında bir paylaşımınız oldu mu ? Kadro arası çanta kullanımınız oldu mu ?
Arka bagaj olarak hangi markayı önerirsiniz?
Youtube kanalında kullandığı ekipmanları anlatan bşr videosu vardı, ben de merak edip oradan seyretmiştm.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Bu bölümde hatırı sayılır derecede zorluk yaşamışsınız, belli oluyor. Biz evde çay içerken seyrediyoruz; ama oralarda bunları yaşamak bambaşka. Sayenizde epeyce rota keşfetmiş, uzun yolun inceliklerini öğrenmiş oluyorum. İşin zorlukları bitip de evinize döndüğünüzde bir şeyleri daha başarmış olmanın mutluluğu da eminim daha farklı oluyordur. Nice güzel yolculuklara, sağlıklı günlere...

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Şuan izliyorum ayağınıza yüreğinize sağlık

Harikasınız. Emniyetli sürüşler olsun.

Geri