Scudo Sports

Tüm 'Trial'ciler buraya...

kdRuNL

Üye
Tepki
63
Arkadaşlar kullandığınız kadro marka ve modelini & Fren setlerinizin Marka ve modellerini yazarsanız başlayacak olanlar bilgi sahibi olabilir.Mesela ben:D

Şuan kullandığım deore kollar ve altus V-Brake lerden pek fazla performans alamıyorum:p Bi 360 yada arka tekerde zıplamaya kalmıyor hmn parmaklar kanıyor:D

• Beğen
Tepkiler: yakup öztırpan
Scudo
kadrom Mosso Slalom M2 14 ''
ön Fren : hyes strocker kaliper ve Shımano Deore Lx fren Kolu (hidroLik)
Arka Fren : Magura Hs 33 Evo yine HidroLik
yardımcı olabildimse ne mutlu öğrenmek veya bilmek istediğin başka şeyLer varsa yardımcı olurum. saygılar iyi forumlar..:) By mosso

@boxtubing

Bilgilendirme için teşekkür ederm. Kadronun fiyatı ne kadardır? İlerleyen zamanlarda değiştirebilirim.

• Beğen
kadronun fiyatı 300 ve 350 tl arası fakat sanırım üretimde sıkıntı var bayadır piyasaya çıkmıyor.

• Beğen
kadrom Mosso Slalom M2 14 ''
ön Fren :hayes stroker ryde modeli (hidroLik)
Arka Fren : Magura Hs 33 Evo yine (HidroLik)
zaten yasininki il e aynı rigit maşalar var üzerinde bisiklerlerin kayseride bizim bike ler üçleme olmuş durumda karışıyo ara sıra :D:D:D:D

• Beğen
benım oyle bır sorunum yok allaha sukur!!...konyadan baksam tanırım bısıkletımı:Dzaten antalyadada yok malesef:sigaraici

• Beğen
:p hiç sölüyon muu şu kadroyu satta alıyım la semih :S

yok kanka ya o beım ılk goz agrımodama koydum kadroyu astım basş köşeye duruyor orda!!:sigaraici

millet trial kadro kullanıyo kırıyo kırıyo asıyor duvara bızde daha 14'' den düşemedik:(
ii satma semih

sen ayıb edıon oLm sat dıom satmıon bnde olacakkı varya tek kelımene bakardı neyse ....:(

ya bırak sen şu bısıklet ısını sıde hop ne kadar cekıyon onu soyle?

Geri