Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tüm türkiye bizi duysun hadi bisikletçiler buyrun

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Sayın bisikletsever dostlarım.
Geçtigimiz günlerde "TRAFİKTE BİSİKLETE SAYGI" adı altında güzel bir girişim başlatıldı ve hepimiz buna canı göülden destek veriyoruz vermeye çalışıyoruz bu forumda pek çok şehirden arkadaşımız var ve ben diyorum ki bu dogrultuda arkadaşlarımızın bulundugu şehirlerde eş zamanlı olarak trafige çıkalım ve hakkımızı istiyelim bunu organize edebiliriz.Hatta gerekli yasalar çıkana kadar gösterileri sürdürebiliriz unuttunuz mu? paris olayları nasıl sonuçlandı? "Muhtaç oldugun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.Mustafa Kemal ATATÜRK."

Bu girişimin eksileri ve artıları ne olur.

Scudo
tamam buna bir çok kişinin katılacağına inanıyorum ama zamanı ayrlamak önemli olan bide basın yayın organlarınında haberi olursa bu iş tamamdır.

@by-berker

Buraya giren herkes görüş bildirmeli bu işe bir an evvel başlamalıyız.Başlamak demek yolu yarılamak demek başlamadan bir iş bitmez ki herkes düşüncesini solesin

KONUMUZUN PEK FAZLA İLGİ TOPLADIGI SÖYLENEMEZ neyse demek ki böyle bişey yapmaya hazır degiliz en azından hazırlık olur diye düşünmüştüm.Saglık olsun herkese TEŞEKKÜRLER.Saygılarımla

selamlar...ben buna katılıyorum eşsamanlı taiğe çıkma ve sesimizi duyuma imkanı elimizde...yasalar bizide kapsama almalı ve korumalı.ama gördüğüm kadarıyla ilgi az belkide konu başlığı biraz derinlerde kaldığı içindir...sitenin başına koyalım bu yazıyı ve bir bülten hazırlayalım..bütüm bisiklet sitelerine üyelerine göndersinle diye yayınlayalım...belki bişideğişir.değişmessede en azından denemiş oluruz...tüpçü tarafından ezilmeyi beklemekten iyidir...bol pedallı günler.....

Geri