Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur arkadaşlarıma teşekkürler

gencler olmadı simdi üzüldüm valla insanlar belki gelmek istemiyor veya hasta yada baska mazeretler ama bu onu grubunuzdan dışlamak yanlış ben buna katılmıyorum kendi kanımca büyügünüz olarak böyle yapılması lazım ben sahsen cok eglendim güzeldi he şimdi gelmeyen arkadaslar zaten gelemedikleri için üzgün ama insanın hataları yüzüne vurularak düzeltilmez bu onları sadece uzaklastırır biz grubumuzu daha güncel ve iyi tutmamız lazımki bizden sonrakiler ileride bize saygı duysun ben bana bisikleti asılayan insanlara büyük saygı duyuyorum ve eski grubumdaki herkezi cok seviyorum gruptan herkez evli bu arada ben dahil ve bir telefonla yardıma gelirler eminim sizinde böyle olmanız lazım inanın örnek bir grup olacagız ben size elimden geleni yapacagım dediysem boş degil SEVGİLER

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Scudo
Arkadaşlar ben bu hafta daha iyiyim eğer hava güzel olursa paza günü arkadaşımı alıp sizin oraya gelmek istiyorum ama bana msn adreslerinizi verirseniz ve cep numaralrınızı sizin oraya gelicem tek başıma çünkü siz MF için geldiniz bende sizin için biraz yol kat ederim önemlimi kardeşlerim için umarım beni affetmişsinizdir...?

ama baba ben hafta içleri çalışıyorum ancak belki perşembe cuma izin alırım o zaman gelebilirim işte msnde konuşursak daha iyi anlaşırız :)

@3rkn*MF

hmm ben cuma yokum sanırım perşembe gelirsen iyi olur. bu arada profilinde alan olarak rampa yazıyor. rampa nerede var ki ??

izmit seka parkta full rampa deil ama table top a kadar herkeş oluo gerçi istanbulda da table top yaıcak yer far ama osun

freedomsports un sahiplerinin varmış kapalı skate parkı sanırım. o olayı biliyor musun ???

evet dolapderede vardı biri kafasını yukardaki demirlere vurana kadar sonra kapatıldı..Freedom Sport ile ilgisi oldunu bilmiyodum Freedom un sahiplerinin 2 tane GT si var tanıyorum çok kafa adamlar onlar yıldızda kayıyolar

gelıyomusunuz acaba persembe gelırsenız cok gusel olur ama sıze cumarteside uyarsa cumatrtesi de olur ttrene bınıp bakırkoyde ıneceksınız..

@trialerkan

önce cumartesi gel de şu arka göbeği yapalım :D

persembemı cumartesımı bı kara werelım artık arkadaslar ertesi gunu okul war pazar gelemeyı haberınız olusn bu arada arkıdaslar

abi biz cumartesi sabah 9.3o da orda olmayı planlıyoruz ahmet ben yavuz
ama siz bize yeri tarif ediceksiniz biz arabayla geliyoruz temden gelicez ?

yanlız 9.3o da geliecs 12.3o da çıkıcaz çünkü benm dershanem var sadece size ayıp ettik die affedilmeye gelicez :)

telefon numaralarınızı da alalım hatta msn adreslerinizide kesin olsun

nese ahmet yattı bende yatıom herkese iyi geceler cumartesiye kadar numaralarınızı alırız temden gelir bakırköyün içine girdiğimizde ararız sorasını telefonda anlatırsınız artık.. :)

bnım numaram 05362377619 arkadaslar bna ulasabılırsınız bız sizi o gun saat 9:30 da bakırkoy meydanında laırız ahmet abi bnı arayacak bjk den cıkarken sız konustuk haberlesıcez sımıddı den tesekkurler geldıgınız ıcın:D

bu arada bisikletiniz yanınızda olacakmı ???

Geri