Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur Bilgileri

Teşekkürler
--

Ben bir ŞEy Sorucağım Pendik Sahilyolunda Bir Bisikletçi Kamyonun (Yarışta Değil :D ) Arkadasına Geçti Kamyonla aynı Hızda Gitmeye Başladı...

Kamyonun Arkasından Sert Rüzgar esmiyor Onun için mi Yaptı ( Yani Kamyon Biraz Çekiyor)

Scudo
@c.turhan

Belki aDamlar İzin Vermez "Benzinsiz araç Kullanıyorsunuz" Diye :D

Birgün uzun turlar yapacağımı ümit ederek teşekkür ediyorum ;)

abi şu karayolunda nasıl gidresin onu anlatırmısın gidişte gelişte hangi yönü kullanmalıyız sağmı solmu acaba

Bilgiler için teşekkürler.Tura çıkacak herkes okumalı bence. ;)

@by tasiyici

Karayolu 2 aracın geçmesine anca yetiyorsa zorunlu hallerde sol şerit kullanılabilir.
Değerli bilgiler için teşekkürler.

haziran ayında çıkacağım 15 günlük tur için çok değerli bilgiler bunlar benim için. teşekkürler...

yakında çikacağim 120 km lik yol için gerekli bilgiler burda paylasımınız için tesekkürler..

Çok yararlı ve kurtarıcı bilgiler.. Teşekkürler bu güzel çalışma için..

Paylaşımınız için teşekkürler,Çok faydalı ve verimli bilgiler herkezın işine yarıyacaktır..İyi Forumlar

Çok yararlı bir paylaşım.Emeğin için teşekkürler.

gerçekten çok yararlı bilgiler sunmuşsunuz bize. yaptığınız emeğe sağlık. bol pedallı günler diliyorum size.

Elinize sağlık kitap gibi hazırlammışsınız.Çok yararlı bilgiler var içinde.

@specialagent

bolca turcunun bulunduğu forumda,olmazsa olmaz bilgiler veren rehber niteliğinde.Bu bilgiler, sabit başlık altında kayıt altına alınıp ,yabancı kaynaklardanda alıntılar yapılıp zenginleştirilebilir ve güncellenebilir.Emeklerinize çok teşekkürler.Bilgi her zaman paylaşılmalı

Geri