Scudo Sports

Tur Bisikleti Galerisi

Scudo
Bir sürü fotoğrafa baktım,hiç bilindik markalar yok :eek: Sadece bir tane Specialized gördüm....

Surly,Merida,Koga,Trek,Cannondale,Giant ,Fuji bilindik markaların çoğu var.

En çok Surly gördüm,onu da bilmiyordum :eek: Diğerlerini görememişim demek....

Şu tur bisikletlerinin markalarına baktığımda bizler farklı bir gezegendemi yaşıyoruz diyesim geldi. Ula arada bir adam scott a, cube,corratece,meridaya neyimede biner.

turcuların çoğu dropbar tercih etmiş

@Fırat Y.

Drop bar , kalın lastikler ve bar end shifter sistemler benimde dikkatimi çekti :)

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Herkesin drop barlar dikkatini çekmiş. Bizim bu taraflarda kelebek akla geliyor tur denince. Ama bisikletler 10 numara 5 yıldız. Tam istediğim tipteler :)

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
sizce tur bisikletine çevrilebilir mi? turk yapımı beldesan, vakti zamanında izmirde yapılmış çelik 28" jant detaylı yorumlarınızı bekliyorum

(link)

Resimdeki bisikletlerin çoğu tur bisikletinde dünyanın en iyileridir.bu bisikletlerin çoğu sadece tur amaçlı yapılmış tur bisikleti dendiğinde akla gelen safkan tur bisikletleridir.surly,santos,koga,idworks gibi markakar bunların en meşhurlarıdır.bunların bizim kullandığımız sözde tur bisikletlerinden ne farkı var derseniz en büyük ayrıntı kadro açıları ve bu açıların uzun yolda çok daha konfor sunmasıdır.bir artısı ise çok daha fazla yük taşımaya olanak sağlamasıdır ve oldukça dayanıklı bisikletlerdir.

peki hocam sende bu beldesan onlar kadarda değil midir? açılarına bakar mısın rica etsem

@Uykusuz007

Çok değişik modeller var. Neredeyse bütün kadro modelleri tur bisikletine çevrilmiş. Bazı kadro modellerini ise daha önce görmemiştim.
Küçük jantlı olanlar ise (20") bu bisikletlerin yüklü vaziyette hareket kabiliyeti daha fazla, bizzat yaşadım.
Ayrıca ağır yüklerini bisiklet üstünde taşımak istemeyenler römork tercih etmiş. Artık bisiklet römorku kullanmak yaygınlaşıyor. Bir örnek;
(link)

@huseyinbozan

Tek sıkıntısı Orta göbekten arka göbeğe kadar olan uzunluğu. Sizin bisiklette bu çok kısa. Ne sorun yaratır derseniz, Bagaj bağladığınız zaman heybeler ayağınıza vurur.

Geri