Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur Bisikleti Gidon Yüksekliği

ömerözeren

İki teker
Tepki
188
İsim
Ömer Özeren
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Arkadaşlar cube hyde tur bisikleti aldım. 1.73 boy, 81 cm bacak boyu var. 52 kadro. Aldığım kişi gidon yükseltici takmış 2-3 te yüzük koymuş. Tur bisikletlerine bakıyorum genelde hep gidonlari yüksek oluyor bunun bir sebebi var mı? Birde sökeyim iyice indireyim mı böyle iyi mi? Teşekkürler ?
Bu arada sadece 4 km binebildim. Konya'da kış geri geldi kar yağıyor şimdi ?
20190416_184928_HDR.jpg

• Beğen
Tepkiler: Hamzaaltunbas
Scudo
Rahat surus icin yukseltirler gidonu. Sökme bence

Daha dik konumda bisiklet sürmek özellikle tur bisikleti için rahatlık sağlar ilk etapta sökmene gerek yok

bencede sürüşünü rahatlatıcaktır. düşünsene chopper motor sürüyomuşsun gibi :D

@mariokaldato
Rahat oluyor ama performansa etkisi olmaz mı ? Yol bisikletinden tura geçince söyle söyleyeyim sprinte kalkınca :D

@Gökay Akçay

Teşekkürler hocam böyle devam edeyim bir süre :)

@Recephan Yılmaz
Biraz eğimli gidon da takayim seleyi de iyice indireyim tam olsun ?

• Beğen
Tepkiler: Recephan Yılmaz
@ömerözeren
Yol bisikletinde bulamadigin performansi turda ariyorsan sana hersey serbest sevgili kardesim :D

Son düzenleme:
Turda ana amaç çevreye de bakarak seyahat etmek olduğu için,bencede rahatsız etmiyorsa yani ergonominize uygunsa sökmeyin derim.şimdiden iyi turlar...

o gidonun seviyesini indirmeniz size +10 ortalama saat/hız kazandırmaz,o yüzden bu kadar ince şeylere takılmak yerine kondisyonunuzu geliştirmeye,menzilinizi arttırmaya çalışmanız hem kafanız için hem cebiniz için daha iyi olacaktır :)

@mariokaldato
Hocam orası mizah :) ekseriyat şehir içi bindiğim için canta vs taşırken yol bisikleti sıkıntı oluyordu bende tur'u uygun buldum

Geri