Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur bisikleti için sele önerileri

@Eser Sevinç

Kullanımdan sonra uzun bir inceleme yazısı bekliyorum abi :) Bu arada nereden sipariş verdin? Gelecek yıl bende bir çılgınlık yaparım belki :)

Scudo
@Tamer KAMIŞLI

inceleme yazısı için uzun süre kullanmak gerekir, zaten b17 modeli en çok tercih edilen modeli ve bir sürü kaynak mevcut sele hakkında, ben yine de sana özelden yazarım püf noktalarını :)
evanscycles.com dan alım en ucuz fiyat oradaydı ve problemsiz geliyor bu siteden, daha önceden 3 alışverişim olmuştu bu da 4. oluyor. Normal bir sele + pedli tayt fiyatına brooks sele ekstradan 250gr`mı var :)

@Eser Sevinç

Merhaba Eser Bey,

Brooks sele ulaştı mı acaba size ?. Tam olaak hangi modelini aldınız. Ulaştı ve denediysenız ilk izlenimlerinizi yazarmısınız.

Teşekkürler.

Malesef henüz ulaşmadı elime, 14 temmuzda kargoya teslim edildi, haftaya ulaşır diye tahmin ediyorum, brooks b17 modelini sipariş verdim.

Seleyi sipariş verdiğim adres (link) burası, 50 euroyu geçtiği için kargo ücretsiz, ekstradan %10 indirim kodu vardı onu da kullandım 122TL`ye denk geldi.

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
@Eser Sevinç

peki gümrüğe takılma ihtimali varmıdır acaba? bende almayı düşünüyorum aynısından fakat gümrük olayı baya gözümü korkutuyor.. :/

Gümrük sınırı 75euro, takılmaz diye düşünüyorum.

@Eser Sevinç

geldiğinde bir yorum alabilir miyiz? ben de sipariş vermek istiyorum...

@emrahozkan

Ürün dün ulaştı elime 1 haftada geldi beklediğimden daha kısa sürdü. İftardan sonra yaklaşık 7km sürdüm, şöyle söyleyeyim bildiğiniz bütün seleleri unutun bu bambaşka bir şey, eline aldığında sert sunta gibi bir şey, ilk oturduğumda çok tuhaf geldi, kaygan bir yüzeyi vardı kmler arttıkça daha da alıştım, özellikle hiç ayağa kalkmadan sürdüm, yokuşta çıktım ama ilk kullanmama rağmen hiç rahatsızlık vermedi ki kullandıkça güzelleştiğini düşünürsek çok daha rahat sürüşler beni bekliyor.

Zaten kendini ispatlamış bir marka benim yorumlarıma bakmadan direk alabilirsin.

İlk defa bisiklete aldığım bir parçayı bu kadar heyecanla bekledim ve gelince mutlu oldum. Bir de 10 yıl aradan sonra bisiklet aldığımda bu kadar mutlu olmuştum :in:

https://lh4.googleusercontent.com/-7gy44D4Hlmc/UA5Rt0uadRI/AAAAAAAAD_0/8loj3WdC8kU/s640/428967_10151037020219347_127719828_n.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-vyftKz63Hqk/UA5RtODx9cI/AAAAAAAAD_w/3Xwq0hHRRG0/s860/Photo-1370.jpg

• Beğen
Tepkiler: cengizözyurt
Turda selem kırıldı, benimde bir tane almam gerekiyor. Ayrıca tur sırasında 5-6 tane dünya turu yapan arkadaşa rastladık, hepsinde Brooks sele vardı. Adamların bir bildiği var demek ki.

@Eser Sevinç

güle güle kullanın benimkide bugun kargoya verilmiş evan cycledan aldım.. eğer elime ulaşırsa bende deneyimlerimi buraya yazarım..

@Eser Sevinç

indirim kodunu nasıl elde etmiştiniz acaba?

sele, bisikletinize çok yakışmış... iyi pedallar

@Erdinç ALTINÇEKİÇ
Teşekkürler.
Mailime gelmişti kampanya kodu, bazı dönemlerde sitede veriyorlar, genelde 3 ürün alımında geçerli oluyor bu ürün kodları.

hayırlı olsun.
bende aldım bu seleden. Ama benim bisikletim dağ bisikleti inşallah çok kötü durmaz.

çok yakışmış bisiklete, önce kahverengi biraz tuhaf göründü ama bisikletin üstünde harika olmuş, gidonla uyumu çok iyi... önümüzdeki ay ben de sipariş vereceğim, bisikletim iyice turcu bisikletine dönüşmeye başladı zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
@emrahozkan

Teşekkürler Emrah, aslında kahverengi değil de bal rengi olarak geçiyor, gidon bandını da seleyle beraber sipariş verdim aynı renk, gönül isterdi ki gidon bandı da brooks olsun ama hemen hemen seleyle aynı ücretti :) ben de başka bir marka sipariş verdim.

Benim bisiklette iyice tur bisikletine döndü, sırada ön bagaj ve iyi bir lastik almaya kaldı.

@Hasan Bildik

Üzerine oturunca diğer seleler de gözükmüyor :)
(link) şu adreste selenin incelemesi ve MTB de nasıl gözüktüğüne bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bildik
@Eser Sevinç

gidon bandı için link verebilirmisiniz acaba ? teşekkürler..

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151072441224561&set=a.10150092764234561.275923.595639560&type=1&theater

an itibariyle Brooks B-17 elime geçti.. en kısa zamanda bisiklet üstünde fotoları ve ilk izlenimlerimi buradan belirtirim..

Geri