Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur bisikleti

Hangi maşa

• Amasörlü tur bisikleti

• Düz maşalı tur bisikleti

• Toplam katılım
    91
önerilecek çok bisiklet var ama kesinlikle düz maşa alma kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Berkayesenkaya488
Scudo
Fuji absolute modellerine da baktınmı

fujiyi melsa.com.tr ile görüşebilirsin

@Ruhpastası orada yok maalesef.

Bisiklet seçimi konusunda amasorlumu yoksa duz maşalı bisiklet mi karar veremedim ama eğer bütçeme uygun iyi amasörlü bir bisiklet bulursam Fuji Touringden vazgeçebilirim. Sizinde iyi amasorlü tur bisikleti biliyorsanız önerebilirmisiniz. Teşekkürler.

Bence 2000 tl civarı bir bisiklet alıp maşayı sağlam bir amortisörlü maşayla değiştir :)

• Beğen
@Berkayesenkaya488 valla amortisör konusunda çok bilgim yok ama herkes fox maşayı övüyor o da kalite kalite değişiyor galiba süspansiyon konusuna bir göz gezdir istersen ...

Merhaba forumdaşlar. Öncelikle bir soruyla başlıyım; sizce bir tur bisikletinde (tur bisikleti diyorum ama en fazla 2-3 günlük turlar yaparim) düz maşami yoksa iyi bir amortisör mu olmalı. Aklımda Merida Crossway 500 bisiklet var fakat amortisör ü küçük ve ince olması pek hoşuma gitmedi sizce ne yapmalıyım. Bütcem 3300 gibi bir fiyat.

@hlksnrr genellikle çevre yolundayim fakat köy yolları gibi yollarada girebiliyorum. Bu yüzden suanlik amortisör lu istiyorum. Doğrumu sizce.

@Berkayesenkaya488
Yani köy yolları ve hafif arazi toprak yolda kullanacaksanız amortisör iyi olur en azından ben öyle tercih ederdim.

Ama yaşadığınız yerde arazi varsa ve araziyede girerim derseniz bence mtb'de olur ayrıca 100 km'lik günü birlik turlar bence mtb ilede yapılır.

• Beğen
@Berkayesenkaya488
Su anda da alabilirim ama çok yakında ev taşıyacağız ve yeni aldığımız evin yerleşmesi sonrası bisikletlere ne kadar yer kalacak ona bakacağız. İki bisikletim var ve yengenizle bildiğiniz papaz oluyoruz bu konuda. Şimdi üçüncü bisikleti de götürdüğüm zaman muhtemelen beni ve bisikletlerimi de kapı dışarı edecektir. :):):)
Aslında ben 2017'leri bekliyorum. O zaman 2016 modellerde biraz daha fiyat avantajı olacaktır diye düşünüyorum. Beden bulamazsam direk 2017 alırım artık...

Merhaba arkadaşlar.ben de bir tur bisikleti bakıyorum.mtbden ayrılma zamanım geldi.baktıkça kafam allak bullak oluyor.o kadar cok secenek var ki.ben de kaliteyi seven birisi olduğum için en kaliteli en az sorun çıkaran modeli istiyorum.tercihleriniz ve önerileriniz benim icin yol gösterici olacak.ben de seneye balikesirden başlayıp sahil yolundan egeyi dolasmak istiyorum.uzun bir tur olacak insallah.yolda sorun yasamak istemiyorum.ilk turum olacak nasipse.mtb ile sehirici 50 60 kmlik yollar yapıyorum.tur icin acemiyim.degerli tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@ahmetizmir38 merhaba bende almayi düşünüyorum ve benimde kafam karışık düz maşa mı yoksa amortisör mu diye. Fakat amortisörler çok ağır bunu biliyoruz ama düz maşa da konforlu değil bu yüzden ben amortisör lü alacaksam iyi bir amortisör alayım diye düşündüm ama hibritlerin amortisör leri cok kısa gibi geldi bana bu yüzden bende mtb alıcagim ve hemen tur bisikletine cevirecegim.

Düşündüğüm bisiklet ise KTM ULTRA FLITE 27 üstündeki amortisör ROCKSHOCK XC 30

• Beğen
Tepkiler: ahmetizmir38
@Berkayesenkaya488 merhaba.ben de amortisörlu mu düz mü ve disk fren mi v fren mi daha sorunsuz karar veremedim.benim icin en sorunsuz ve en performansli olmali.cunku 3500 4000 civarı bir harcama olacak muhtemelen .hakkını alabilmeliyim.benimki ağırlıklı tur amaçlı olacak.şehiriçinde bisiklet sürmeyi sevmiyorum.kayseride bu isi seven kisiler var gercekten ama sehir nüfusuna oranla sayimiz coook az.bizi yolda görünce uzaylı görmüş gibi bakıyorlar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri