Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur için çanta arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

ali akgün

Üye
Tepki
5
Bisiklet
Mosso
bisiklete yeni başladım daha ama kadro çantası ve tur çantası tamir gibi konularda bilgisizim. Kuluple olan turlar için bana çanta lazım ne önerirsiniz? :)

Scudo
Öncelikle bir adet arka bagaj almanız lazım.Eğer uzun süreli 2-3günden fazla turlar yapmyacaksınız sele borusuna bağlanan bagajlardan alın.Malzemelerinizi onun üzerine bağlayabilirsiniz.Normal sırt çantası kullanabilirsiniz o takdirde.

Aynı konudan açmak istemiyorum bende buraya yazıyım bisikletim şehir bisikleti Merida Crosway 300
bagaj vb. ne önerirsiniz?

Arkaya bi bagaj ve üstüne bi heybe alın. Eğer günü birlik olucaksa maksimum 30 lt'lik bi çanta alın. Eğer turunuz uzun süreli olucaksa 50 veya 70 lt'lik bi çanta tercih edebilirsiniz. Sırt çantasını hiç tavsiye etmem. Fazla terletiyor, beli ve omuzları belli bi süre sonra ağrıtıyo, eğer çanta çok ağır olursa göğüs kafesinizi sıkıştırıp nefes almanızı güçleştiriyor. Bırakın ağırlığı kadronuz taşısın siz sadece pedal çevirin. İyi pedallar

mosso acr 101 mtb var. bagajım var heybe piyasasını pek bilmiyorum bir de far ve yelek almam gerekirmi

Geri