Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur için kadro seçimi (Cube içerir)

idrisarici

Daimi Üye
Tepki
104
İsim
İdris ARICI
Bisiklet
Giant
Merhaba arkadaşlar. Uzun süren arayışlardan ve forumdaşların yönlendirmelerinden sonra 60cm üzeri kadroyu Türkiye sınırlarında pek bulamayacağımı ve yabancı sitelere yönelmem gerektiğini anladım. Bakmış olduğum bike-discount.de sitesinde istediğim boyutlarda kadro buldum. Fakat Türkiye'ye gönderimde sıkıntı var. Almanyada yaşayan dayılarımıza başvuracağız mecburen. Sizlere sormak istediğim beğendiğim (link) ile ilgili fikirleriniz. Ya da marka ile ilgili düşünceler. Cube markası bildiğim kadarıyla bilinen iyi markalardan. Fakat kadro fiyatı bana isme rağmen uygun geldi. Herhangi bir eksik durum ya da replika gibi ihtimaller kafamda canlanıyor. Kadrodan anlayan arkadaşlardan yardım talep edeceğim.
upload_2016-1-7_15-21-16.png

Scudo
@idrisarici üzerinde sale etiketi var vede ölü sezonda olduğumuzu ele alırsak büyük indirimler oluyor bike-discount gibi siteler %100 orjinal satıyor bence güvenebilirsiniz ;) :harika: cube dende herhalde memnun olmayan bi forum üyesi yoktur :krnz:çokda yakışıklı bir kadro:eek: nacizane tavsiyem almanız olurdu :) umarım en içinize sinen ve güzel olan kadroyu alır mutlu olursunuz saygılar...
Edit:kadro bayağı bi ağırmış 2200 gr 58 cm de... Tur kadroları için iyi bir rakam olabilir(yol kadrolarıyla kıyasladım)

Merhaba çok güzel kadro replika olma şansı yok cube resmi satıcısı o site bende çok beğeniyorum bu kadrosunu sabit bağajlı olanı da var getirtme imkanınız varsa çok güzel seçim

bd dan ve cube den gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. kg iyi ise tercih edin.

• Beğen
Tepkiler: KuzeydenGaliba
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, elinizi çabuk tutun ürün tükenebilir.

Merhaba
Size önerim aşağıdaki biisklet

Tüm yorumlar ve öneriler için teşekkürler. Şimdi alışveriş zamanı o zaman. :cool:

• Beğen
Tepkiler: KuzeydenGaliba
İdris sabırsızlıkla bekliyorum yeni kadroyu. Bari sen kullan Cube'ü:hhhhhh:

Ben de bekliyorum sarkma yaşanacak galiba ama yaza yetişir. Yol planları hazır mı? Bak çadırdı mattı hazırlıyoruz yolluğumuzu ha!@cenkpasha

@idrisarici tur için plan hazır. Yalnız kadroyu toplarken haber et de biz de bilgilenelim...

• Beğen
Tepkiler: idrisarici
Geri