gunerokn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.569
- İsim
- okan
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
kit koşularda verilen gps kaydını tutn bir ekipman.turu bitirdikten sonra turu ne kadar zamanda bitirdiğini ve kaçıncı bitirdiğini etkinlik sayfasından takip edebiliyorsun.ama burada nasıl uygulanacak bilmiyorum.sonuçta tüm katılımcılara madalya verilecekmiş...ya böyle bir turu kaçırdığım için çok üzgünüm.güzel bir deneyimleme fırsatını kaçırdık.belki yinede katılım sağlayabiliriz.ama sonuçta kit olmadığı için madalya alamayacağız.Yarımada turunda tek tek herkes kontrol edilmişti ama orada HES kodu konusu vardı. Bu turda da o zahmete girerler mi bilmiyorum ama isteseler yaparlar. Bir de sayfaya halk turu için de "kit dağıtımı" eklemişler. Bu kitin ne olduğunu bilmiyoruz ama katılımı kontrol etmek için kullanılacak bir şey de olabilir.
yol bisiklet yarışının güzergahı ayrı.bu yarış olduğu için katılman daha zor...halk turunda cut-off diye bir şey uygulanacakmış.sürüş sırasında belli bir zamanın gerisinde kalanları araçlara alıp toplama hakkına sahiplermiş.ama bunu da yapmalarının sebebi köprüde durup fotoğraf çekilmesini engellemek diye düşünüyorum.belki kayır yaptıranlara bu formaya asılan numaralardan verecekler bu şekilde kim katılımcı kim katılımcı değil anlayabilecekller.ama bana kalırsa yinede öyle e engellemeye çalışacaklarını sanmam.sonuçta ne olursa olsun yolda sürüş yapıyoruz.bu turun da yarışma ödülüdü yok.o yüzden öyle kayıt yaptırmayanları engellemek isteyeceklerini sanmıyorum.çünkü kayıtlar sınırlı sayıda kişi için açıldı ve katılımın daha da çok olacağını biliyorlardır.eğer engellemek gibi bir niyetleri olsa bunu turlar ilgili bilgilere ilave ederlerdi.ben her halükarda o gün turda olacağım.bir engelleme olacaığnı sanmam ama en fazla ne olacak bizi uyaracaklar.sanki suç işlemişiiz gibi milleti zor kullanıp coplayıp yarış alanı dışına mı alacaklar ) ama burası türkiye bir bakmışsın olmasına hiç ihtimal vermeyeceğimiz şey bile gerçek olabilir.sonra bir bakmışsın;apolis bisiklet turuna kaçak katılım yapan bisikletlileri dağıtmak için biber gazı kullandı diye akşam haberlerine çıkmışızTürk aklını çalıştırarak ücretsiz görevli kaydı yaptırıp bisikletle etkinliğe mi katılsak
286824 dosyayı görüntüle
polis bisiklet turuna kaçak katılım yapan bisikletlileri dağıtmak için biber gazı kullandı diye akşam haberlerine çıkmışız
Arkadaşlar selam, anadolu yakasından geçmeyi planlayan varsa tanışabiliriz. Bu arada ben mail geldiği ilk gün kayıt yaptırmıştım kapandığını görünce şaşırdım ama girişte kontrol vs. olacağını pek sanmam. Kit dağıtımı için alınıyor bu ücret genelde. (Onun da sadece avrupa yakasında verilmesi manidar..)
Bookmarkladım mesajı, bayramdan sonra liste vb. bir yapıya kavuştururuzBen etkinliği burdan gördüm, dolayısıyla kayıt yaptıramadan kayıtlar da bitmiş. Ama yağış falan olmazsa katılmak istiyorum.
Anadolu yakasından gelecek kişiler mecburen 7:45 Kadıköy-Beşiktaş vapurunu kullanmak zorunda. 3-4 gün kala gelecek olanlar haberleşirsek iiy olur bence.
Ayrıca katılım için kit gerekli olsa bile kayıt yaptırsam bile 1 gün öncesinde taa oralara kit almaya falan da gitmezdim. Düzenleyenlerde hiç mi kafa yok bilemedim.
29 Mayıs halen, siz nereden duydunuz ?Yarışın tarihi mi değişti?
websitesinde 24 temmuz gibi görünüyor29 Mayıs halen, siz nereden duydunuz ?
153'ü arayıp sordum, kesin cevap gelince yazarım.
Ben etkinliği burdan gördüm, dolayısıyla kayıt yaptıramadan kayıtlar da bitmiş. Ama yağış falan olmazsa katılmak istiyorum.
Anadolu yakasından gelecek kişiler mecburen 7:45 Kadıköy-Beşiktaş vapurunu kullanmak zorunda. 3-4 gün kala gelecek olanlar haberleşirsek iiy olur bence.
Ayrıca katılım için kit gerekli olsa bile kayıt yaptırsam bile 1 gün öncesinde taa oralara kit almaya falan da gitmezdim. Düzenleyenlerde hiç mi kafa yok bilemedim.
Hangi bilgiler gerekir acaba teslim almak için?Ben daha önce kayıt yaptırmıştım, kayıtlar artık kapanmış sanırım...
Ben Madenler'den metroyla geleceğim, o yüzden Marmaray'la ya da Üsküdar - Beşiktaş vb. yaparım diye düşünmüştüm, dediğiniz gibi haberleşebiliriz 3-4 gün kala...
Yarıştan önceki gün iş için karşıya geçeceğim zaten, o yüzden kit almaya gideceğim, isteyen olursa ve verirlerse sizin için de alabilirim.