Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Turcular şu bisikletin güzelliğine bakarmısınız: Trek 720 disc

Scudo
@mehmetsunu
gıcık olduğum bi arkadaş var numarasını vereyim de bi ara abi.

720 2017 modellerinde de jant teli problemi devam ediyor mu? beyaz 2017 olan modeli Türkiye de satan yer var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
O kadar övülen bir bisiklet hayatı risk taşıyorsa sürücü için o bisiklet türünün bisikleti olmayı haketmemiştir. 36 jant telli yol bisikletlerini de tur diye satsınlar. 24 telli yapınca ortalama hız uzaya mı çıkmış acaba. Ayrıca yüklü bir bisikletle 34 en küçük aynakolla , en baba rampaları alacak kaç tane bisikletçi var. Ben de turcuyum, kondisyonum da iyidir ama 28 dişli olmasa yüklü bir bisiklette ne yapabilirim dik yokuşlarda kestiremiyorum. Çünkü 100 - 150 km sonrası yolda fiziken düşmeye başlarsanız. Bu bisiklete tur bisikleti diyemem. Hızlı piknik yapmaya gidilir ama. ;)

yok zaten kredi kartı tur bisikleti diyor, o kadar yüklemen gerekmiyor @h.kozan . Akşam otelde kalınca, yemeği yolda restoranda yiyince elbise taşıyacaksın sadece.

ama 24 tel.. saçmalık. böyle basit bir hata yapan şirkete de ayıp, nasil güveneceğim alfa bilmem ne aluminyum kadroya. zaten made in china.

• Beğen
Tepkiler: h.kozan
Konuya başından itibaren bakarken tel sayısına takılmıştım bu sorun çıkarmaz mı diye? Çıkarmış zaten.

Bir de yokuş olayı belirtilmiş, ilk başlarda bir şekilde çıkarsınız ama gün sonuna doğru gelen sert ve uzun bir yokuş çok küfür ettirir. Benim en sevmediğim şey turda, bölüm sonu canavarı gibi oluyor mübarek.

@mehmetsunu bence tur bisikletlerine daha çok yatırım yapılmalı ve çeşitleri arttırılmalı çünkü bisiklet demek her yere gidebilmek demek ve bunu sağlayan tek tür şehir/hibrit/tur bisikletleri.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Cep telefonundan mesaj yazarken saçmaladı ve üstteki mesajın yarısından çoğu silindi.

Merhaba arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde tamamladığımız Sinop-Anamur turumuzu gün gün paylaşacaktım. Dün akşam konu açıp ilk günü yazdım. Ancak yayınlanmadı. Sonra konuya bir daha ulaşamadım. Hem zaman hemde yazdığım yazıyı kayboldu.
Admin kullanıcısına mesaj attım cevap da vermedi. Acaba konu açmak için bir özellik yada yetkiye mi sahip olmak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Tur bisikletine 28 telli bir jant koymak ahmaklıktır, 36 tel teorik olarak her zaman 28 telden daha iyi dayanım sağlar.
Kim dedi acaba "şuna 28 telli jant koyalım" diye?

Ön bagaj bisikletin görüntüsünü iyi anlamda güzelleştirmiş olsa da ağırlık merkezini çok yukarı çeker.

Güzel bisiklet ama kelebek gidon ve v-fren olsa daha iyiymiş.

Bu paraya Fuji Touring alınır, yükseltme yapılır, istenilen yere gidilir.

2 x 11 XT set ve 1 adet kelebek gidon alınır, dünya 5 kez turlanır.

Ulen geçen yıl tur bisikleti toplamak için plan yaparken bisiklet pahalı gözükmesin diye disk fren kullanmayayım, şekilli şukullu olmayan parçaları seçeyim diyordum. :D Bu bisikletle ilk gittiğiniz ülkede soyulursunuz benden söylemesi. :)

Bende Cannondale synapse var 2013 model şahsen benim gözümde kendisi tank bir bisiklet :D çok dayanıklı acaba yük yüklesem kaldırır mı bana kaldırır gibi geliyor

@Kovalski
images

Olur niye olmasın?

Geri