Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Turda ilk gece

@caner adsız İnşallah ya motivasyon olsun diye paraşüt kulübünü aradım atlıycam rüzgar olmazsa çok:) Yolda daha bi tur yolu olcak ordan sonra sanırım istanbulun gürültülü yoğun trafiğini görmem birdaha. Evet tek üstelik uycak mı oda bilmiyorum. Bisikletçim uyar dedi baya usta adam vardır bir bildiği dedim.

Scudo
Abi bı tane gamyonun arkasına tutun yokuşu çıkarsin seni örn"YouTube Hızlı ve Cilgin" :D :D

@Lazrail_08

Kamyoncuya yanasip izin istemek daha mantikli olur ama ;). Hani adam korkar, ezer falan :koptum:.

• Beğen
Tepkiler: OmerCycler
@MossoMSpiral ve dalışların keyfini çıkarın. Ölüyor gibi olursanız korkmayın [emoji28].
Dipçe: Allah iniş takımlarınıza zaval vermesin. Yusufları yanınızdan ayırmayın [emoji16].

Cemal Ç.

@MossoMYusufları yolda atmaya başlamadınız inşAllah [emoji23]. Olur o kadar. Beyin, kulak falan alışık olmadığı için o ortama biraz olabilir [emoji1].

Cemal Ç.

0F98425C-BEBD-4C12-9AAF-2C9351F808C3.jpeg 0EA2BBA6-CF6E-46D3-AA4E-DCCFD094330C.jpeg 3C1A62AC-2AD7-403F-9CD9-27AC1EC95E23.jpeg F1B4A5A9-F910-4251-9DC2-A0970B17692B.jpeg E769595A-EF43-42C8-BCCE-B19494953F4E.jpeg AD547FF4-AA7B-49E9-9A9D-7AF9529D71A4.jpeg 1C28C260-6C38-4113-A2A6-A750C7EBDF3A.jpeg Merhaba arkadaşlar,

6. Gün bugün sanırım Çanaakkale Güzelyalı’da mecburi kamp atıcam yoruldum ve geyikleye halen 34 KM var. Biraz yavaş yol alıyorum ama gidiyorum sonuçta:) Yarın Geyikliden Bozcaada’ya geçicem orada birkaç gün dinlenicem artık gece bağırarak uyandım ağrıdan artı biyerlerim uyuşuyor gece. Sebebi sanırım matta yatmak. Şarköyde otelde uyuduğumda deliksiz uyumuştum sabaha kadar. Birkaç fotoğraf daha paylaşmak istiyorum.

ooo macera güzel gidiyormuş,güzel fotoğraflar.Allah bozmasın:) Birde sizinle bu tura katılacak kafa dengi arkadaşınız mı yoktu, yoksa yanlız yollara atılmayı mı tercih ettiniz?

O agrilar sonra tatlı hatiralar olarak kalacak abisi
Allah kazasiz yolculuklar versin

@mariokaldato Teşekkürler. Birde yolda yaşlı teyzeler bile ya motorla gitseydin ya diyor teyze 78 yaşında :) Yoku çıkarken yanımdan turcu motorcular geçince insan sorguluyor ister istemez. Ama sanırım bisikletin olayı ucuz olması artı spor artı kıç ağrısı bonus bacak ağrısı:D

@MossoM
Insanlar konuya A noktasindan B noktasina ne kadar hizli ve rahat gittim felsefesiyle dar bir açiyla takiliyorlar , dolayisi ile rampa bitince manzaranin tadini kimse senin gbi bilemez
2018-07-03_13-22-07_HDR.jpg

@Ferhat Karaca
Ama her rampada bi yerden sonra bezip agzima geleni soyluyorum o da bi gercek . sevmiyom rampayi zorlami :D

@MossoM

" Bisikletlilerin maruz kaldığı garip sözler " adında başlığımız var. yorumları okursanız yalnız olmadığınızı anlarsınız. psikolojikman rahatlatıyor. ;-)

Geri