Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Turgay Ak Kararını Verdi :D

Turgay Ak

Forum Demirbaşı
Tepki
238
Sonunda kararımı verdim, 10 gün sonra (link) bu bisikleti alacağım.
Bu bisikleti öneren, öven arkadaşlara çok teşekkür ederim.
İnşallah memnun kalırım Sadece 10 gün :)

Konu açmam gereksiz oldu belki ama, BisikletForum kullanıcılarına teşekkür etmek istedim, bu bisikleti tavsiye etmeseydiniz donanım fln onlardan henüz anlamadığım için bu bisiklete yönelmeyecektim :)

Scudo
Bende bu bisikleti alıcaktım ancak; Salcano Genel Merkezi dahil ulaşabildiğim herkese sorduysam da hiç bir yerde bulamamıştım. Sana bol şanslar :)

• Beğen
Tepkiler: Turgay Ak
Teşekkür Ediyorum :)

Abi gerçekten bulamaz mıyım ya ?

Benim bildiğim bi bisikletçi istediğimiz modeli getirtiyor, yarın gidip soracağım, inşallah getirtebilir. F/P oranı en iyi bisikletin bu olduğunu anladım kaçırmak istemiyorum :D

Ayrıca 2012 modelleri bekleyen arkadaşlar da görmüştüm bu bisikleti bulamadıkları için. Sizce ne zaman çıkar ?

Sirkeci yurt bisiklette olması lazım. Bi ara sor. 2 ay önce görmüştüm vitrinde ışıl ışıl duruyordu...

• Beğen
çooooooooooooooooooooooooooooooook aradım :) salcanoonun en büyük bayilerine baktım yokkkkkkkkkkk kardeşim inşallah sen bulursun :) olmazsa inşallah olur sedona 751 de bakabilirsin ;)

Hatta ben alırken srd alacaktım. Sd kaldı elimizde 1 tane 18" kadro dediler. Bisikleti o gün için hiç alma niyetim yoktu ama kaçırmamak adına aldım :D 2 hafta sonra bi gittim yenilerini getirmişler sd de vardı srd de vardı. Orda mini bir pişmanlık yaşadım :) Fakat sram vitesler her ne kadar geçişleri daha keskin ve shimano'dan genel itibariyle daha iyi olsada Shimano'nun kullanım rahatlığını sram'leri deneyince görünce pişmanlığım geçti. Neticede ben bisikletimi çok seviyorum. srd almadığım için pişman değilim önemli olanda bu :)

@Onur ALKAÇIR

:)
İnşallah abi,

2 bisiklet arasında kalmaıştım ve diğer bisiklet Sedona 751'di, eğer Salcano'yu bulamazsam bunu alabilirm :)

@Furkan Yaldızkaya

Hocam pek fark yok zaten benim için 2 bisiklet arasında.

Abi peki memnun musun bisikletinden ?

Şimdiye kadar olumsuz bir durum ile karşılaştığın oldu mu ?

bu konuyu ilk açtığında bu modeli ben aşılamıştım sana hadi bakalım inşallah bulurda alırsın kardeşim.)

• Beğen
Bisiklet akıyor maaşallah :D Üstüne spd km saati kask falan masrafım 500 lirayı buldu yalnız. Bisikleti ben 1000 liraya almıştım. (almamda bu fiyatta etkili oldu) Şu an bi sıkıntısı yok. Sadece pedala yüklendikçe bi tıkırtı geliyor arka taraflardan. Ne yaptımsa çözemedim sorunu :D Bakalım istanbula gidince bisikletçiye götüreceğim...

• Beğen
:) Yavaş yavaş ben de masraf yapacağım , şart :)
Teşekkür Ederim.

Hocam peki bulamaz isem, 2012 modelleri beklersem ne zaman piyasaya çıkar ?

Nette bakabilirsiniz.

@Furkan Yaldızkaya

evet evet işte bu !!
aynı ses bendende geliyordu(ng 303 srd).kime sorduysam bulamadık sesin nedenini.daha sonra sağlam bi temizlik yaptım büyük ölçüde azaldı. şuan çok nadir bi şekilde yine geliyor o ses.

Geri