Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Turgay Ak Kararını Verdi :D

O zaman şu an bunu alıp, 2012 model beğendiğim kadro olursa değiştirmeyi düşünüyorum.

Scudo
turgay kardeşim uzun bir araştırmadan sonra kavuşuyorsun bisikletine tüm forum seferber oldu resmen :D hayırlı olsun şimdiden bisikletini alınca da fotoğrafları koymayı ihmal etme :)

• Beğen
Tepkiler: Turgay Ak
öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan benimde düşündüğüm daha doğrusu istediğim bisiklet bu ama nereden bulacağız bursada ikamet ediyorum istanbul veya diğer şehirler farketmez nereden alabilir acaba birde size zahmet nereden temin ettiğinizi yazarsanız tekrar iyi pedallamalar

• Beğen
Şimdiden hayırlı olsun bende de SD modeli var. Bu arada arkadan gelen ses sorunu olan arkadaşlar ; o ses bendede vardı jant telleri hafif gevşeyince çıkıyor o ses. Bisikletçiye götürdüm yaptı :)

• Beğen
öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan benimde düşündüğüm daha doğrusu istediğim bisiklet bu ama nereden bulacağız bursada ikamet ediyorum istanbul veya diğer şehirler farketmez nereden alabilir acaba birde size zahmet nereden temin ettiğinizi yazarsanız tekrar iyi pedallamalar

lütfen yardım

• Beğen
Ali Serdar Abicim Eskişehir'de bulamazsam internetten alacağım.

Cihat abi 8 gün kaldı :D

Değiştirmiycem kararımı :)

ohhhh beee sonunda :D:D

şaka şaka hayırlı olsun umarım arkadaşların dediği gibi bulup kavuşursun bisikletine :in:

• Beğen
fotoğrafları bekleriz artık ;-) çok mu soru sordum bilmiyorum ama nereden aldığınızı belirtirseniz veya hangi site? Tabi bunlar için alman lazım inşallah istediğin gibi olur ne sen nede ben bulmakta zorluk yaşamayız

Abi :D tamam aldığım zaman nereden aldığımı da yazacağım :)

Kardeşim uzun aştırmalarım neticesinde Netvitrinim internet sitesinde buldum ve aldım.Sitedeki fiyatı firma fiyatıyla aynı idi ve gerçektende işini çok iyi yapan güvenilir bir topluluk olduğunu alış veriş yaptıktan sonra tecrübe ettim.Sitenin 255srd sayfasında yorumumu okuyabilirsin.Bisiklete gelince hiç pişman olmayacağına eminim.

Çok teşekkürler abi, ben de ya oradan ya da ticaretmerkezi.com'dan almayı düşünüyordum, sağol :)

Geri