Scudo Sports

Türk Malı hoo,Türk Mali hey..

Bisikletforum'da gordugum en guzel bisikletlerden birisi... :)

Hayirli olsun, gule gule kullanin...

Scudo
@gurol

bende zaten corratec icat etti demedim..ama doğru sedona'nın 10.000 adet arge mühendisi esinlenmemiştir...tamamen sıfırdan tasarlamışlardır..

bisikletiniz çok güzel güle güle binin.Birşey farkettimde km sayacınızın maşada olan kısmı (sanırım) jantınıza değiyor diye biraz öne doğru kaydırmışsınız.Benim tavsiyem aynı şeyi arkaya doğru kaydırarak yapmanız böylece olası durumlarda janta değse bile hemen dışarı çıkar aksi takdirde(öne dönükken) janta girdiğinde parçalanabilir ya da kablolar dolanarak kazaya sebebiyet verebilir.Yarışlarda başarılar dilerim iyi forumlar

Kadroyu beğenmedim :p (Kedi-ciğer ilişkisi)
Şaka bir yana, mükemmel bisiklet.
Umarım istediğin başarıları elde edersin.

@Oguz Ozcelik

cok guzel bisikletin gule gule kulanmak nasip etsin .bol sans:in:

Duruşu asil olmuş keşke komponentler de Türk malı olsaymış. Bir gün bizim teknolojimiz de bu seviyelere gelir umarım.

çok guzel bir kadro gule gule kullanın bisiklette çok guzel olmuşş

Yağ yapmak için söylemiyorum ama hayatımda gördüğüm en güzel Sedona desem yalan olmaz :) bu tip etli kadrolara hastayım :D her yönüyle harika olmuş kazasız sürüşler, başarılar :)

Çok güzel bisiklet güle güle kullanın. Merak ettiğim birşey var bu kadro hangi yıl üretildi ve sadece kadro satışı yapılıyor mu? tabi yapılıyorsa kadronun fiyatını merak etmekteyim.

çok güzel kazasız binin inşaallah

Geri