Bir yanda Avrupa Yol Şampiyonası, bir yanda Türkiye Şampiyonası.
Ama Türkiye Şampiyonasına federasyonumuzun ilgisi sıfır.:boese157: :boese157:
Sorumlulukları başkalarına yıkmak, organizasyonun iyi olacağı anlamına gelmiyor.:boese157:
Bursa da görev arkadaşlar ellerinden geleni yaptılar.Tabii sonuç ortada.(yanlız kaldılar) :boese157:
Onları orada yanlız bırakan yine federasyon.
Sporculara çıkarılan zorluklar bu yarıştada devam etti.
Kayıtlar, Start sıralaması vb. :boese157:
Federasyon bize kategorilerin Start saatlerinin değişmesinin açıklamasını yapmışlardı.
Bizde bu saat değişikliğinin iyi olacağını düşündük.
Fakat ben hala yarışlardan sonra Bisiklet Yarış Haberlerini hiç bir basında ve tv de görmedim.:rolleyes: varsa paylaşın.
Yıldız Erkek, Genç Erkek, Master Erkek, +40 Erkek kategorileri olarak saat: 14:00 de günün en sıcak saatinde start alıyoruz.
Sanırım, BOŞUNA ACI ÇEKİYORUZ.:boese157:
Daha sonuçlar ortada yok. :rolleyes:
Kürsüde yine madalya, madalya.
Üzerinde TÜRKİYE ŞAMPİYONU yazan bir KUPA verilse, tüm emeğin karşılığı için güzel bir anı olmaz mı?
Şampiyon olmak için emek veren, ter döken sporcular için.
Bence olması gereken budur.
En azından Avrupa şampiyonası ile aynı tarihe gelen organizasyonun tarihini ileri bir tarihe erteleselerdi.
Tüm camia olarak, hem Avrupa Şampiyonasında, hemde Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonasında beraber olurduk.:boese157:
Bakalım, Türkiye Maraton Şampiyonası için nasıl bir fiyasko olacak.Çok merak ediyorum..
Evet, takvimde yarış var, ama aynı tarihte 2 yarış.
Hangisi ertelenecek, net bir açıklama yok.BEKLİYORUZ.
Biz sporcular nasıl motive olacağız?
Belirsizlik olduğu süre içersinde antrenman programımızı neye göre düzenleyeceğiz?
Umarım bu spor için ter döken biz sporculara yakışır organizasyonlar yaparsınız.
Not: Biz sporculara göstermiş olduğunuz misafir perverlik için, Bursa'da emeği geçen herkese teşekkürler.:in: :in: