Scudo Sports

Türkiye Bisiklet Fedarasyonunun Yarışlarına katılmak

Tepki
4
İsim
Sefa Fidan
Arkadaşlar gençlik hizmetleri ve genel müdürlügünden çıkartılan ferdi sporcu lisansı ile türkiye bisiklet fedarasyonunun yarişlarına katılabilir miyiz katılabilirsek nasıl başvuru süreci biraz açıklayabilecek olan var mı ? Bu Türkiye bisiklet ferasyonunun yarışlarına katılırken bisiklet için şart var mı istedigimiz bisikletle katılabılıyomuyuz? (yani istedigimiz marka ve model demek istedim)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Scudo
@Sefafidan2176 Yol bisikleti,aerobar yasak.Çanta yasak.Kadro geometrisi haricinde suluk vs aparat yasak.Forma düz reklamsız olmalı,eğer klüp varsa klübün forması,yoksa düz forma.Eğer ferdi sporcu isen ve sponsorun varsa ilgili firmayla olan sponsorluk anlaşmanı yarış hakemine bildirmek durumundasın.Birde çip verecekler,onu sakın kaybetme.

Marka model sınırı yok,ama 3000 altı yetersiz,bence.

Bu arada yaşın 16,yani biraz geç kalmışsın.Daha sıkı çalışman gerek bizim peletona ayak uydurman için.Çünkü çoğumuz 12-13-14 yaşlarımızda başladık.Yanlış anlama,ama böyle.

@Sefafidan2176 Federasyonun sitesini inceledin mi?

bisiklet.gov.tr

Tüm bilgiler burada.

Online kayıt yapabilirsin. Yaş grubun için dişli sınırlaması var. Yani yaprak sökmen veya değiştirmen gerekiyor.

upload_2016-11-4_12-31-31.png

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Erkin Kalender

Kondisyon ve zorluk veya tempo konusunda sikinti cekecegimi zannedtmiyorum cunku paletli yuzme turkiye 2. siyim

Fedrasyonunun sitesine nasil uyelik aliyoruz

@Sefafidan2176

upload_2016-11-4_13-6-28.png

Ben denemek için yeni kaydı seçtiğimde aşağıdaki cevap geldi. Daha önce yarışlara takım adı altında katılmıştım.

upload_2016-11-4_13-7-48.png

@Erkin Kalender

Aloooo peter sagan beyefendiylemi görüşüyorum.

@Erkin Kalender

Memnun oldum.

@mehmetsunu Bende.

Yanlız ciddi anlamda tip olarak benzetilirim,hatta Petosagan'a instadan dm attığımda wow şeklinde bir geri dönüş almıştım.Instagrama erişebilseydim gösterirdim :)

@Kudret Kurtcebe

Sendemi kudretüs.

@Sefafidan2176 Konuyla ilgili bilgim yok yardımcı olamayacağım ama cevapları okurken gözüme çarpan bir yorum yüzünden cevap verme gereği hissettim.

Hiç birşey için geç kalmış değilsiniz. Kaç yaşından sonra bu spora gönül verip bişeyler başaran insanlar var. Azminiz, isteğiniz ve çalışmanız doğrultusunda başarılı olursunuz diğer konular bunların yanında küçük teferruatlardır. Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle.

Mtb yarışları daha kolaydır, yol yarışının 4de1'i kadar süre, yani 1saat süren yüksek tempo, ve biraz iniş tekniği alt yapısı ile ilk zamanlar harcırah için yarışır sonra ilerdede gün geçtikçe başarıya dahada yaklaşabilirsin, ve şuan katılım ve rakip sayısı Türkiyede çok düşük olmasıda, geçmen gereken az rakip anlamına geliyor, tabii onlarda en iyiler olabilir ama yakın illerdeki yarışlara zevkinede olsa gitmeyi denemekten çok bir kaybın olmaz..

@Erkin Kalender İşime geldiği gibi algılamıyorum, sizi tanımıyorum ve ortada işime gelecek veya gelmeyecek bir durum yok. Sadece düşüncemi belirtiyorum. Münakaşa ortamı yaratma girişiminde bulunmanıza gerek yok. İyi geceler.

Geri