Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye Decathlonlara gelmeyen 5 efsane B'twin ürünü

e-hoptown 500 elektrikli katlanırı da unutmayalım.
(link)

İstanbul gibi yokuşlu şehirlere ideal bir ulaşım çözümü. Çıkamadığın rampada elektrik motorunu aç, katla metroya , otobüse bin. Bataryası katlanır kısımda ana boru içine gizli. İster çıkarıp odanda ister bisiklet üstünde şarj et

(Tabii kullanmadım araştırdım, rampadaki elektrik desteği yeterli mi bilemeyeceğim )
big_b9d303f15bdc433fa45972a24c5fe2bc.jpg

big_581d9bafe1a2480c8f1259ee16f079cf.jpg

Scudo
Kıyafet olarak da bir çok 900 serisi gelmiyor. 900 serisinde kaliteli ve kullanışlı ürünler var.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
740 güzel ya yol segmentinde. En azından büyük şehirde ki belli mağazalara birer adet getirse, satışları inceleyip ondan sonra yoluna baksa imiş daha bi güzel olurmuş sanki..

@Hayatikiteker Nasıl talep edeceğiz. Edelim de gelsin. Az gelsin ama gelsin.

@Kerem Groims İletişim kısmında ürün rezervasyonu diye bir seçenek var ben öyle sormuştum bir ürünü öyle cevap verdiler. Ama tabi talep olursa getirirler diye düşünüyorum

@Hayatikiteker Bu tekil başvuruları aşar. Aslında sıkıntı şu Decathlon bisiklet ürün kategorisi belirlenirken (sonbahar aylarında yapıldı) orada nelerin geleceği belirlendi. Yani oradaki söz sahibi abla ve abilerin kararı getirmemekse gelmez. Sonuçta bizi tanımazlar bu abla ve abilerin de sektör bilgileri nedir ne değildir bilinmiyor.

@silent_ship
Bunda anlamayacak bir şey yok. Arz-talep meselesi kısaca.

Şu bisikletleri taklit etmek çok mu zor ey yerli bisiklet üreticileri ?. Sadece renkleri taklit etseler bile yeter. Sonra kur farkının harcamalara etkisini analiz ederken milletin kafası yanıyor burada :)

nedense decathlon diğer firmaların yaptığı gibi getirdiği ürünlere kar eklemeden direk kur fiyatına satıyor hatta bazı ürünlerini yurt dışı fiyatıyla karşılaştırdığınızda daha ucuza denk geliyor.

Rockrider 520s 599 €

upload_2017-2-21_17-3-53.png

Rockrider 560s 899 €

upload_2017-2-21_17-4-57.png

Rockrider 700s 1000 €

upload_2017-2-21_17-7-5.png

Rockrider 720s 1099€

upload_2017-2-21_17-15-5.png

bence bu sebepten dolayı bu bisikletler türkiyeye gelselerdi f/p ürünü olurlar gibi geliyor.Malum diğer markalar 6000₺ den aşağıya satılmıyor

@William Blazco arz sıfırsa talep oluşmaz, geldiğinde talep oluşur. Her arz kendi talebini oluşturabilir. (her zaman geçerli değil) . Topluca decathlon Türkiye'ye mail atılsa bunlar gelir bence.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
3000€ bisiklet vergisi gümrüğü hariç 12.000 TL demek. Bizim insanlarımızda marka manyaklığı nedeniyle adamlar daha 700-2000 TL lik bisikletleri zor satıyorlar. 3000€ luk bisikleti Türkiye'ye getirseler kime satacaklar? Siz olsanız; oradan buraya para vererek yolladığınız kargonun içine satılacak ürün mü koyardınız, yoksa satılmayacak ürün mü?

4. Numaralı olan ( ultegra ) arkadaş Almanya Decathlondan foto atmıştı inanmamıştık.

Bisikleti alıp, ultegrayı kendi bisiklete takıp, jant ile satmak bile kara geçirir..

@Turan Babacan Tr sınırları içerisinde 45 bin ₺ ' e Trek alanlar var.

9 serisinden ürünler eskiden ara ara da olsa geliyordu, şimdi artık tümden sıfır. Aslında yeterli talep olsa ön ödemeli olmak koşulu ile ürün getirtilebilir diye düşünüyorum. Sonuçta TR mağazalarına bir şekilde tedarik ediyorlar, ön ödemeli siparişle "satılmazsa?" riski de minimize olur ama bunlar için de kim uğraşır sorusu gündeme geliyor tabii.

ön ödemeleri satış fikri bence de çok mantıklı. :)

Alacak kitle yok diye zahmete girmiyorlar doğal olarak.10.000 TL'si olsa B'twin almam diyen o paraya Specialized alırım diyen milyar insan var.Ayrıca O B'twin ayakkabı sanırım Ag2r La Mondiale takımında giyiliyor bazı sürücüler tarafından.Yani gerçekten 'Pro' seviye'de bir ayakkabı.

Forum olarak Decathlona toplu mail atsak bisiklet reyonundaki ürünler hakkında bir sonuç alabilir miyiz?

@Fat1h
Ben sizin gibi düşünmüyorum satamadıkları değilde satabileceklerini getiriyorlar. Sonuçta İngilteredeki satınalma gücüyle bizimki bir değil. Birde 3000 bin sterlin (Yaklaşık olarak 13 bin lira) verip btwin alacak kişi tanımıyorum ben.

Adamlar ticareti biliyorlar. Dolayısıyla neyi nerede satacaklarını da.
Bu ürünler burada olsa "o parayı ona verceeme specialized alırım" veya "o kadar para betevine verilir mi trek cannondale varken yeea" cılar çıkar ortaya. Bu ülkede hala ince tekerlekle dengede durulamayacağını sanıp mtbye binen dolu insan var.
Merak etmeyin bu adamların pr ekipleri var ve hangi ülkede neyin satılıp neyin satılmayacağını senden benden çok daha iyi biliyorlar.

Geri