Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye'de bisiklet kadrosu üretim ve satışı

Aykut Subaşı

Forum Bağımlısı
Tepki
446
Bisiklet
Cube
Arkadaşlar merhaba.Bir projem var onun için birkaç bilgi edinmem gerek.

Türkiye'de istenilen geometride ve alaşımda kadro üreten bir yer var mı ?
Örneğin herhangi bir alüminyum kalıp,kesim,doğrama yapan bir firma belli bir tasarıma,geometriye ve tasarıma ait kadro yapabilir mi?Böyle firmalara örnek verebilir misiniz?

Ya da örneğin axman,hodaka gibi firmalar var.Bu tarz tayvan menşei firmalar biliyo musunuz?

Scudo
@Gökhan Toros

öyle bir site yok diyor

@Orhanalkaya

site gayet açılıyor :) dns ayarlarınızı değiştirin isterseniz.

İlginç.Open dns kullanırken de girmedi.normal dns ilede gırmıyor.Hotspotshield ile girdim.sizde deneyebilirsiniz.

site bende de açıldı güzel bir siteye benziyor kalitesi nasıldır acaba

@Aykut Subaşı
normal dns de denedim dediğiniz gibi girmedi hotspotshield lazım demek ki

vtunnel.com u kullanarakta bakabilirsiniz.

Atakan Kovancı
Kalitesi gayet iyi fakat Türkiye'de bulamazsın.Bu marka hem kendine hemde başka markalara kadro vs diğer parçalar üretiyor.Ben sadece bir proje için araştırdım.

@Aykut Subaşı

Salcano'nun sattığı karbon bisikletlerin hepsi AXMAN üretimi. Eğer siteyi karıştırırsanız, bütün üst model kadroları bulacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@Gökhan Toros
Biliyorum.Fakat axman markası olarak bulamazsınız.

hemde başka markalara kadro vs diğer parçalar üretiyor.

Normal dns lerle açılmayan siteleri firefox'ta anonymox eklentisi kurarak açabilirsiniz.

Bu arada axonların fiyat listesi var mıydı sitede ben göremedim sanırım.

Salcanonun kadrosunu eğer ki axman üretiyorsa o kadro pek yarışlara gelmez tabi alt seviye kadrolardan bahsediyorum

sadece carbon kadroları axman a ürettiriyolar.Şuan Türkiye şampiyonlarında ve salcano arnavutkoy takımında o kadro kullanılıyor. assos xc. axman uretımı olan.
Sitede fiyatı yazmıyor.

@Orhanalkaya

Bence gayet başarılı bir firma. Kadro fiyatlarını bulursanız yurtdışında satılan en ucuz karbon kadrosu 700tl .

@turan kelleci

Ya allah aşkına anlayın işte , satışı yok diyorum arkadaşım.

Aykut bey, siz kendinize özel bir bisiklet mi yaptırmak istiyorsunuz ?

Ne yazık ki ülkemizde kadro üretimi yaygınlaşmamış durumda üretilen kadroda alüminyum değilde ne yazık ki çoğu çelik kadro ve ithal maliyetinden çok daha pahalıya gelmektedir.İyi forumlar

Arkadaşlar Yaz bitiminde yada bi sonraki yaz sezonunda enduro kadro alıp kendi bisikletimi istediğim parçalarda toplamak istiyorum ama kartım 1000 tl den fazla alışverişe izin vermediği için Yurt dışından ne yazık ki alamıyorum istanbul kaçkar bisiklet den sipariş versem getirirler mi 160 mm bi kadro eğer getirirlerse orta seviye bi kadro bana kaça patlar 0 almak istiyorum 2000 lira gibi bi bütçem olucak yada Türkiye’de ikinci el olmayan kadro nerden bulabilirim

Şu anki bisikletim 520 s ve hiç memnun değilim almak isteyenlere kesinlikle tavsiye etmem 2000 lira gibi bi fiyata daha kaliteli bisiklet alıp kendinizi daha iyi geliştirebilirsiniz

Bende bir tane kadro var satılık benden alabilirsiniz :D salcano city sport

Geri