Scudo Sports

Türkiye'de bisiklet sürmek için en yaşanılası şehir

bartın amasra arasında yapılan yeni yol bisiklet için süper bence hem kısa hem uzun iki yol var ve sonu süper manzaraya çıkıyor
yürübübeeee... orda olmak isterdim şimdi bisiklet sonrası çek dalgakırana atla denize

Scudo
Bence düz olması Yada yokuş olması önemli değil bisiklet kullanmak için önemli olan bisikletliye saygı gösterilmesi.Bizlerde onlara saygı göstermeliyiz tabiki.Ben istanbulda araç trafiğinin en yoğun olduğu yerlerinde pedallıyorum en zoruda trafiğin olduğu yerlerde kullanmak.
Burada trafikten sıkılmış stres olmuş bir dünya şöför var ama yinede saygı gösterip yol verenlerde var fakat saygı göstermeyen daha çok tabiki, bizim insanlara saygımız kalmadığından bu sorunlar oluşuyor, güler yüzlü olamıyoruz.

trafikte genelde araçlar beni değilde ben onları sıkıştırıyom bendemi bi terslik var acaba

kamyon bile çarptı bana 50 kere düştüm çukura uçtum köprücük kemiğini kırdım defalarca takla attım önüme atlayana girdim geçirdiğim kazanın hadi yok alışkanlık yaptı

Mahmutlar-Alanya-Türkler-Avsallar...Rotayı sırasıyla mı yazdım bilmiyorum ama gerçekten bisikletliler için cenet.

• Beğen
Tepkiler: wenom
istanbulmu,zor,ideal bir şehir değil,bisiklet yolları yetersiz,(anadolu yakada)kesik kesik bisiklet yolu olmaz,kadıköy raporunu verirsem içler acısı,minibüs yoldan bağdata bir tane bisiklet yolu inmez,bağdat caddede sözde bir bisiklet yolu daracık,hemen bitiyor,inönü caddede garip bir bisiklet yolu var,sola yapıldı,bir kısmı şikayet üzerine kaldırıldı,diğer kısım duruyorda kısa mesafe,bütün kadıköy bölgesini taradım,öyle uzun bisiklet yolu yok,sahildeki bisiklet yolu ise fenerbahçeden bostancıya kadar varda ne oluyor,yaya yürüyor ordan ,avrupa yakaya geçtim,beşiktaştan ta sarıyere kadar bisiklet yolu yok,bisiklet yolu demek km 'lerce demek,diğer yapılan işler göz boyamadır,üsküdar milli felaket ,bisiklet yolumu yok öyle bir şey,çamlıcamı görmedim,ümraniyeye sakın gitme,kilyosmu görmedim ,beykozmu görmedim,aksaraydamı varmış uzun bisiklet yolu görmedim,eminönü hikaye taksim hikaye şişli hikaye mecidiyeköy hikaye ,
zincirlikuyu,etiler yokda yok,sarıyerden garipçeye yok,poyrazköyde yok,
vahim vaziyette istanbul.

İznik diyorum. Küçük bir kasaba ancak tarih, göl ve düz bir kasaba oluşuyla 7 den 77 ye herkesin Bisiklet ve motorsikletleri dolaştığı bir güzel Kasabadır.

yalova iznik arası yol nasıl eğim çokmudur
istanbuldaan tur yapılır aslında

Bana göre kesinlikle Ankara olmadığı kesin.Sebebi bir bisikletçi için hava durumu önemlidir benim için de öncelikli olarak bu etken başta gelir.Ankara yı ele aldığımız zaman ise bitmek kesilmek bilmeyen karından,yağmurundan,ayazından bir türlü bisikletle yola çıkmak hatta dışarıya hava almak için çıkmak bile mümkün olmuyor.Yaz aylarında bile haftada 2-3 kez yağmur yağabiliyor.Bisiklet sürmek için işinizin olmadığı bir boş gün planlıyorsunuz o günü iple çekiyorsunuz bir de bakıyorsunuz ki o gün hava kapalı yağmur yağıyor.Ayrıca Ankara sadece hava durumundan bile gecerli not alamazken şehir trafiği ve araç sürücüleri tam bir tehlike teşkil ediyor bisikletliler için.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
Kas kalkan antalya alanya mersin... oralar cok uygun... isteyene duz yolbisteyene bol yokuş var. Trafik cokbyogun degil, manzara on numara ve hava da genelde gayet uygun...

Onun disinda bisiklet kültürü anlaminda izmir ve ilceleri cok iyi.

Motosiklet ve bisiklet Izmir ve ilcelerinde müthiş bir öneme sahip. Dolayisiyla saygi gorursunuz.

Onu bunu bilmem fakat, kesinlikle Denizli değil bundan eminim. ;) En güzeli nüfusu az olan, ilçesi merkeze yakın olan iller. Ne kadar tenha o kadar iyi :)

En güzeli İstanbul ne derseniz deyin butun adrenalin korku heyecan saygısızlık ne ararsan var al mtb ni bu kaldırımlardan atla çukurlardan kaç öküz arabaları seni sıkıştirsin insanlara çarp mamak için çabala sahile in bisiklet yolunda park etmiş piknikçiler onlar la kavga et daha sayamadığım neler var neler bi Bakmışsın hergun gittiğin yol kapanmış yada kazılmış

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
Fethiye. Bisiklet kullanımı oldukça yaygın. Tabi bir Ula değil ama yine de fark edilecek kadar var. İklimi çok müsait. Rüzgarı yok, ormanı çok, yokuşu çok, düzü çok, denizi çok, çok ta çok...

@MuratHan
@MuratHan

Eğer güney akdeniz yolu açılırsa büyük ihtimalle eski yol iptal edilecek orası mükemmel bisiklet gezi yolu olabilir mersin-antalya arası.

Geri