Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye'de futbolun lağvedilmesi gerekliliği

Her şeyin tesis olmadığını hepimiz biliyoruz.Bunda hepimiz hemfikiriz.Tabi ki zihniyetlerin değişmesi lazım.Ama genede bu zihniyetsiz kesim isteyen , inanan
gençlerin önünde engel değil . İstedikten sonra her şeyi yapabiliriz.Messi Arjantin den çıkarken çok ahlaklı ,harika bir düzeni olan bir ülkeden çıkmadı sonuçta
o yetenkeleri ile parladı.Zaten bu tarz insanlar çok değil .Ama bizim genç nüfusumuz ile çok şey yapabiliriz diye düşünüyorum.Tesisler olsa bir başka güzel olur tabiki de.

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
Scudo
Ben de gençlerin daha iyi şartlarda eğitilmesi ve yetiştirilmesi için Bursaspor'un kulüp tüzüğüne altyapı maddelerini yazdım, Türkiye'de ilk defa bir spor kulübünün tüzük maddelerinin arasına, altyapının düzenlenmesi ile ilgili maddeler ekledim. Şimdilerde futbol ile ilgili hiç birşey duymak ve izlemek istemiyorum futbol kelimesini duyunca midem bulanıyor.

(link)

çözüm yolu yanlış. insanları fanatizme yönlendiren, fanatizmden besleyen nedenlerin üzerine kafa yormak lazım. yoksa burada bile bıraksak karbon-aluminyum üzerinden birbirine dalacak insanlar var.

Adam Ferrari'sıne binip villasında gidiyor ve senin adını bile bilmiyor, umrunda değilsin ama onun için küfür ediyorsun, adam dövuyorsun.. O milyonları kazanıyor sen daha da kazansın diye sırf destek vermek için forma ıvır zıvır alıyorsun.( sadece destek vermek için alanlara diyorum)

Futbol fanatıklıgı bambaşka boyutlara ulaşmış .Yıllardır takım tutmam ve nefret ederim hepsinden.

Wrc izliyorum atıyorum, toyota ya sempatim var ama ben o andan zevk almaya bakıyorum hyundaı de kazansa sorun yok, nasıl bu kadar fanatik hale gelebılıyorlar akıl almaz bırsey.

@scottrek
Türkiye'den sporcu çıkmaz..Mümkün değil..
Yukarıda bahsettim,bir daha tekrar edeyim..Türkiye'deki sistem şu..Mesela veledrom yapıp çocukların/gençlerin spor yapması,mutlu olması değil de,yetişkinlerin birbirine küfür edilmesini sağlamak üzerine futbol stadyumları yapılması üzerine kurulu..
Böyle bir sistemde,böyle bir anlayış ile hareket eden yetişkinlerin arasından bir tane Sagan,bir tane Federer çıkamaz..Mümkün değil bu..
Hiç mi umut yok?Milyonda bir bile mi?Tabi ki çok ufakta olsa bir ihtimal var..Teşbih yaparsam..Osmanlı gibi bir toplumda,Atatürk gibi birinin çıkması mucizedir..Olmayacak iş ama çıktı işte..Tarihte böyle kaç kişi var?Türkiye'den de sporcu çıkma ihtimali,Osmanlı'dan Atatürk gibi birinin çıkma ihtimali gibidir..Olmayacak bir iştir..Bu kadar küçük bir umudu,Türkiye'deki gençleri sürüklemek adına kullanmamak,tüm gerçeği ortaya koymak lazım..Zaten gençler herşeyi görüyor,bizim dememize gerekte yok..Bu görüntüler yalnız biz izlemiyoruz,tüm Türkiye,tüm Dünya izliyor..
Mesela Ahmet Örken diye birisi çıktı..Ne oldu?Türkiye'de insanlar bırakın spora destek olmayı,sporcuyu kendi yanlarına çekmek için mücadele ediyorlar..Birşeyler yapmaya çalışanlara köstek olunmasa bile,bu ülkeden Sagan'lar çıkar..Yalnız sıkıntı çok büyük işte..Hem destek sıfır,hem de köstek oluyorlar..
Ahmet'e şöyle dediler,böyle dediler,sonuçta Ahmet'te Türkiye'deki sistem içinde heba oldu/olacak..Bu kaçınılmaz..

@Ahmet Ayaz
Bu yorumu yazmak icin gelmiştim, elinizde sağlık. Konu farketmeksizin fanatizm ve dogmatizmin her şekilde kötü olduğunu anlamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
bu futbolcular sahada kavga eder, maç sonrası aynı gece kulüplerine gidip eğlenirler. bizim saf taraftarlar da bağırıp çağırdıklarıyla kalır. futbolcu dediğin parasına bakar. maç esnasında taşkınlık yapanlar da taraftarların takımına daha sıkı bağlanmasını sağlıyor. taşkınlıklar arttıkça forma satışları artıyor. başkanlar bile taraftarların gazını alarak store dan ne kadar ürün satabilirim derdinde. futbol endüstrisi büyüdükçe kalitesini kaybedecek gibi duruyor.

Bir bacaği olmayan,
Maçları izlenmeyen,
Manyak transfer ücretleri almayan,
Sponsor bulmakta zorlanan,
Yabanci devşirme oyuncusu olmayan....

(link)

Dunya ikincisi bir takımımız oluyorsa.
Bu Futbolcu müsfettelerine Allah Hakettiklerini versin.

Şu an odatv'deki bir numaralı haberi okuyorum..Beraber okuyalım;
Son 3 senede iki Türkiye şampiyonluğu elde eden sporcu Erdal Çelik geçimini sağlamak için tartı başında bekliyor.
(link)

Toplumu kutuplaştıran bir spor dalı Türkiye de ne yazık ki. Tabii ki spor da suç yok halkımız kutuplaşmaya, birbirine kin gütmeye meyilli.

Soran olursa beşiktaşlıyım. Ama günümüz kadrosundan 5 kişi sayamam. Ben futbolu takip ederken sergen yalçın vardı kadroda. Türk futbolu izlenmez. Açın bakın bi ingiliz futboluna adamlardaki kaliteyi görün.
Sporlardan keyif almak önemli. Bisiklet, F1, moto gp, filan izliyorum kim kazanırsa kazansın mutlu oluyorum :)

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Yaklaşık 3-4 yıldır futbolu takip etmiyordum lakin son zamanlarda bu oyuncuların maaşları ve bu spora yapılan onca yatırımı ve başarılarımızı düşününce tamamen boşa olduğunu anladım ve nefret eder oldum bu ülkede ki spor kültürü gelişmedikçe sanırım nefret etmeye devam edicem o paralar başka spor dallarında dönse aslında çok daha güzel olucak

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Bende yıllardır futbolu sadece kim şampiyon olmuş kadar takip eden biriyim ama eskiden tüm dünya liglerine merakla bakardım bence futbolun özünde olmasada yıllar içerisinde yerleşmiş hipnotize durumu var insanlar dışarıda yapamadığı hayvanlığı ya statda holigan olarak ya sahada oyuncu olarak yada localarda yönetici olarak yapıyor dışarıda olan biteni hiç söylemiyorum zaten ve buna bağımlı oluyorlar kendilerini kanunun devletin üstünde görüyorlar en çok üzüldüğüm de ceplerinde üç kuruş parası olupda ölme ölmeye geldik diye bağıran zavallılara hepsine Allah akıl fikir versin. Sadece bizde de değil tüm dünyada durum böyle medeniyet dediğimiz avrupada bile durum böyle şike hakaret kumar küfür alkol ve hatta futbolcusuna böbrek satın almak gibi adice rezilce durumlar... Sözün kısası bu futbol insanlığın başına bela bu durumda dünya devletlerinin işinede geliyor galiba konunun burasını tabi tam bilemiyorum oturduğum yerden hükümetlerin işlerini bilmek zor :(:tskler:

• Beğen
+Hangi takımı tutuyorsun?
-Fenerbahçe
+Hadi kavga edelim
-Tamam
Yaptıkları eylemin yazıya dökülmüş hali oldukça komik. Bu tür insanların IQ ve EQ seviyelerinin olduğunu düşünmüyorum. Düşünmek, bilinci olan canlılara özgü bir şeydir. Bu insanlarda bilinç yok maalesef.
Aslında bu gibi durumlar ülkemizin özeti.
Açık hava sirki resmen...

• Beğen
Futbolu sevmeyen kişileri gerçekten anlamıyorum yaşamın bir tarafı eksik gibi futbolsuz bir hayat düşünemiyorum.

ben çocukken futbol daha zevkliydi. şampiyonlar ligi, premiere lig, lalilga gibi ligleri tv den izliyorduk. şimdi hepsi paralı oldu. süper ligi bile izleyemiyoruz. gerçi süper lig beleş olsa da izlemem.

@brky1905 boş taraftarları tribünden, boş futbolcuları sahadan alırsak olur :harika:

• Beğen
@brky1905 kardeşim futbolu sevmiyor değiliz. Sadece kalitesiz futbolu sevmiyoruz. geçen haftasonu gs fb maçından sonra arsenal liverpool maçını izledim. Adamlar gerçekten futbol oynuyor dedim.

Geri