@drumbanger
Biz bilardo,okçuluk gibi bir spor yapmıyoruz, böyle bir spor yapsak dediğinizde haklı olabilirsiniz ama bana göre kırmızı ile belirttiğim yerde haksızsınız. Hukuken hiç bir bilgim yok ancak benim kalbimde benim bilmediğim bir hastalık varsa ve ben sağlık raporu almaya gittiğimde bana bunu doktor söylemeyip direkt olarak raporu veriyorsa ben hastane peşinde mi koşacağım,emin olmak için ? Yani buna işgüzarlık demiyorsanız ve " başka doktora gitmelisin " diyorsanız siz demek ki bu işgüzar doktorlardan rahatsız olmuyorsunuz. Kalp krizini geçiyorum o her an olabilecek bir şey ama kalpte,ciğerlerde başka bir rahatsızlık varsa beni yarışa almaması gereken kişi kendim değil, yarışı düzenleyenler olmalı.
Uç bir örnek olacak ama madenciler de kendi işlerinin tehlikeli olduğunu biliyorlar ve madene giriyorlar, sonra hop dolaylı olarak işgüzar patronlar tarafından maden çöküyor ve suçsuz günahsız insanlar orada hayatlarını kaybediyor bu durumda hukuken yükümlülük madene girende mi ? yoksa patronlarda mı ?
Savunmayın şu ülkede ki berbat durumu Allah aşkına,çifte standarttan geçilmiyor memleket...