Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye'de maden suları

Televizyonlarda yeni yeni reklamları çıkmaya başlayan bir ürün var. Adı "SAOL" idi yanlış hatırlamıyorsam. Vitaminli su olduğu söyleniyor reklamda. Ve yine yanlış hatırlamıyorsam bir akaryakıt istayonunda fiyatı 3,50 liraydı. Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında?

Scudo
@kaplujSupradyn tek seferde işe yaramaz. En az 2 kutu yani günde 1 adetten 60gün içemeniz gerek. Havuz dolmadan yüzemezsin kısaca

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Taxonera çinko eksikliğinden tırnağımda sorunlar vardı (tırmak fobim var aklma gelmesin diye çok da bahsetmicem) hep hocam 10 günde geçti.

Yazıyı okudum, teşekkürler bilgilendirme için.
Ancak Beypazarı nın kalsiyu oranını biraz yüksek buldum Böbrek taşı nedeniyle dikkat edilmeli diye düşünüyorum. Kızılayda ise nitrit çıkması sakıncalı,belki düzey olarak dikkate deger olmayabilir ama TR de yasıyoruz bizi kendimizden baska kimse de düşünmüyor. Maalesef her seyi öğrenmemiz gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Mur@t_Ok

Evet bu yazıyı yazalı çok olmadı maden suyu olarak Beypazarı içmeye başladım. Sonuç yokuşlarda yaşadığım nabzın tavan yapması olayı azaldı. B.Çekmece Deve bağırtan yokuşunda bile nabız yükseliyordu Kızılay maden suyu içtiğim dönemlerde şimdi ise kendi rekorumu bile kırdım. Beypazarı maden suyuna devam ve tavsiye ederim. Doktor önerisi de bu yöndedir.
@Serkan Mıstınoğlu

Kolanın zararını konuşmaya bile gerek yok. Dolayısıyla fayda olsa bile zararı daha fazla. Tabi yine herkesin kişisel tercihi. ;)

@Mur@t_Ok kolayla meyve suyunu olsa da kiyaslasak bir labarotuvarda. Kola daha zararsiz cikar bence :D meyve sulari cop, ice tea zaten cop, sutler de cop malesef. Koladaki tek problem asit. O kadar da olsun artik :D fantanin boyar maddeden dolayi cok zararli oldugunu biliyorum ama kolanin rengi ham maddesinden geldigi icin renklendirici yok diye umuyorum :islik:

• Beğen
Tepkiler: Groims ve Decsan
@Mur@t_Ok
Maden suyu ile nabız tavan yapması arasında nasıl bir bağlantı var?

Nabız daha çok kişinin antrenman düzeyiyle ilgili değil mi?

@07yusuf

Vücuda alınan elektrolitlerin eksikliği ya da fazlalığı kişinin nabzını değiştirebiliyor. Örnek vermek gerekirse vücuttaki düşük sodyum miktarı kan basıncını azaltıp, nabzın yükselmesine neden olabilir.

Benim anladığım Murat bey eşit eforlarda iki farklı durumu kıyaslamış, tabii bir çok değişken var mevzu insan metabolizması olunca. O yüzden kesin bir şey söylemek mümkün değil ama kişi az da olsa beslenme-performans arasındaki ilişkiyi böyle kurabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: 07yusuf
@Serkan Mıstınoğlu

Belki reklam olacak ama kesinlikle Torku Çikolatalı süt tavsiyemdir.

• Beğen
Tepkiler: Ozan :)
Önceleri kızılayın sodasını içiyordum ama sonraları bozdular. Son 2 yıldır Beypazarının sodasını tüketiyorum. Hiç bulamazsam özkaynak sodaları ile idare ediyorum

• Beğen
Tepkiler: bearsoldier
beypazari-maden-suyu-6li-paket-0-zoom.jpg
101091_0.jpg
Beypazarı ve freşa gerçekten iyi. Yanlız freşa ismi beni o markadan soğutuyor daha güzel isim tercih edebilirlerdi.

Flörür alzaymer hastalğına neden olan bir madde. araştırmanızı naçizane öneririm. kızılay ve özkaynak soda içiyorum. Kızılay soda da nitrit varmış. Sağlık bakanlığı soda analiz raporunu paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim.

Hep faydalarından bahsedilecek değil ya; 2015 yılında BBC’den şöyle bir paylaşım var mesela!

(link)

Geri