Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye'de orijinal profesyonel takım formalarını bulabilir miyiz?

Tepki
18
Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi, orijinal profesyonel takım formalarını Türkiye'de bulabileceğimiz bir yer var mı? Örneğin Fransa Bisiklet Turu'na katılan takımların formalarını(HTC-Highroad, Saxobank vs.) uzak doğu üretimi taklit ürünler olmamak kaydı ile bulmamız mümkün mü acaba?

Şimdiden Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Scudo
ben rastlamadim, varsa bilmiyorum. ama evanscycles vs gibi siteler daha uygun fiyatli olacaktir. yurtidisndan postayla alisveris konusunda acemiyseniz ilgili bir baslik olacak, o yardimci olacaktir.

@Fatih Çaçoron

Bu sitedeki ürünlerin kalitesi nasıl ? Tavsiye edenler var mı ? Bilgi için özelden de mesaj atabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Furkan Yaldızkaya
Yeri gelmişken söyleyeyim...
HTC forması alacaklar özellikle;

HTC takımı kapatıyor...Artık HTC yok yani...

Tam konu açacaktım bu konuda :D Dealextreme de görmüştüm ama onun orjinal olup olmadığını bilmiyorum bende bilen varsa ben deal extreme den alacağım.

Bu arada bisikletistanbul.com sitesi hakkında bende bilgi istiyorum :)

bisikletistanbul a mail attım formaların orjinal olmadıgını söylediler

Şu konuyu canlandıralım, bende yeni formaları uygun fiyata almak istiyorum. 5 yıl önceki konu da olsa hala bu işi yapanlar var. Facebook üzerinden genelde bisiklet gruplarında görebiliyorum satış yapmaya çalışanları. Uygun fiyatlı profesyonel takım forması satışı yapan birilerini tanıyorsanız lütfen buraya yorum olarak yazınız.

Onu bilmiyorum da, ebay üzerinden uygun fiyata geliyor idi dolar ve euro hortlamadan önce.

Türkiye değil ama bobshop'a bakın.Aklınıza gelecek tüm takım formaları var.Çok daha pahalı değiller üst kalite förmalara göre.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
FDJ'nin forma sponsoru bTwin olduğundan Decathlon'da FDJ formaları vardı.

@Sabih Bağcı o formalar aliexpress urunleri Sabih bey. Uzerinde team sky yazan her forma orjinal olmuyor

@Onat G. Fdjnin forma ustleri 60€'dan, altlari 75€'dan basliyormus.
(link)
Decathlonda satilanlari cok merak ettim :)

@Serkan Mıstınoğlu decathlonda satılan formalar iki yıl önceki mavi formalardı. Formalar ise pro ayarında değil 500 serisi formalar ayarındaydı. Ben kollarında ve belinde bant/lastik olmadığından beğenmemiştim.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Torku forması ve Türkiye milli takım forması bulabileceğim yer varmı?

Geri