Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye'de orijinal profesyonel takım formalarını bulabilir miyiz?

Scudo
@Uptown Cyclist afedersiniz ama gayet pahalılar, orjinal üretim ve komisyonla birlikte sizden bağış isteyen nalet bir sitedir kendisi. Ben yazın Giro Atmos kask Lotto Soudal eldiven ve Team Sky suluk aldım bana 3 haftada gönderdiler birde bağış istediler ilk hafta sürekli atmadım bende ki atmam neyin bağışı zaten komisyonda alıyorsun bide dolar euro yüksek...

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Onat G. Aldım onun setini sağolun yinede ;)

@Serkan Mıstınoğlu ben kullanıyorum, alt üst aldım geçen sene. Hala gayet rahatlar ayrıca kumaşı o dandirik ali express çin malı üretimi değil, avrupa üretimi. Forma İstanbul'da kaldı haftaiçi atarım nerde üretildiğini ama yalnış hatırlamıyorsam Bulgaristan üretimiydi ;)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Serkan Mıstınoğlu dekatlona en son gittiğimde Marmara Forum'a gitmiştim, orda yoktu ama Moİ yada başka bi mağazada 1-2 tane kalmış olabilir. Fdj.fr fanı değilim ama son 2 senedir giydikleri beyaz üstüne mavi olan formayı getirirse dekatlon hemen alabilirim. Sorduğumda merkez ne gönderirse onu satıyoruz demişlerdi yani meçhul :)

• Beğen
Başlığa biraz aykırı oldu ama, Türkiye ne yazık ki bu tarz ürünler konusunda hem zayıf, hem de aşırı pahalı.
(link)

(link)

@Erdal YILMAZ Yok aykırı olmadı hatta burdan bi sesleniş yapalım bobshop gibi bi site bi market kurulmalı, hala meridanın multivitamin döneminden kalma formalar değil her sene daha yeni daha modern formalar satılamalı. Bi giro'nun pembe formasını almak istesek bike&outdoor da 300 tl vermeliyiz ki 300 tl ye grupsetini değiştiren adam var Tekirdağ'da :)

Arkadaslar aliexpress formalar nasıldır sizce giymek zararlı olur mu vücuda ? Orijinal formam var ama görüntü olarak cok harika formalar var o yüzden soruyorum

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Uptown Cyclist

Tayt alma da forma alırsan al :) Bende de orijinal var aradaki farkı ele alınca anlıyorsun ama çok da kötü durmuyor çakma olanlar. Seçenek alternatifi bol olduğu için zaten hepimizi oraya yöneliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Almayayım o zaman ben :D psikolojik olarak bildiğim için kaşıntı yapacağını artık beni öldürür o forma

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Arkadaşlar Torku şekersporun formalarını sitesinden alan oldu mu hiç? Yanlış hatirlamiyorsam kısa takım 200 tl civarı idi. Bu paraya değecek kalitede mi? Kullanan varsa paylaşırsanız sevinirim.

Yeni konu açmadım, çok karman çorman oluyor veya onaylanmıyor :p

Bende GIANT-ALPECIN formasını almayı düşünüyorum. ((link)) Çok hoşuma gidiyor. Bu ürünün kalitesi hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Başka formalar önerebilirsenizde memnun olurum

@turac000 bobshopun formalarindan memnun kalmaman mumkun degil. Ama fiyatlari yuksek. Ayni formalari sezon sonu indiriminden merlin evans wiggle gibi sitelerden daha uyguna bulma ihtimaliniz var, aceleniz yoksa tabi.
Bobshopun sezon sonu indirimi pek yok :(

@Serkan Mıstınoğlu

Pek acelem yok açıkçası. Önce vücudu sıklaştırıp, 1-2 kilo verip ondan sonra forma almayı düşünüyorum. Fiyat performans oranı çok önemli. Dediğiniz gibi fiyatlar yüksek ama kalitede bir o kadar yüksek olsun ki verilen paraya değsin yani. Siteleleri takip edeceğim hocam :)

@turac000 bobshopun sattigi urunler neredeyse profesyonellerin kullandiklari urunler. Zaten iade sansi da veriyor diye hatirliyorum bobshop

Geri