Scudo Sports

Türkiye'de Satışta olan Cyclocross Bisikletler - 29.05.2014

@Halil özcan

2 metre boyundaki arkadaşım için bu tarz bir bisiklet arıyordum ki mesajınızı gördüm teşekkür ederim:) 63 kadro boyu da varmış stoklarda. sanırım bunu alacağız arkadaşım için. gerçi gidonu değiştirmeyi düşünüyor ama... eywallah :)

Scudo
bende decathlonda görmüşdüm çok beğenmişdim bu bisikleti ,belki ilerde alabilirim :)

@Fırat Y.
Olay sadece dropbar ve tekerlek kalınlığında değil. Kadro geometrisi CX bisikletlerde, yol bisikletlerinden oldukça farklı. CX'ler, yol bisikletlerine göre daha dik bir pozisyonda oturmaya imkan tanıyacak formlarda üretiliyor. Kaba tabir ile; bir CX kadrosu, MTB kadrosu ile yol bisikleti kadrosu arasında bir dizayna sahip diyebiliriz.

@erphan

sitesindeki stoklarda 2 adet 63 kadro görünüyor. arkadaşım İstanbul'da ikamet ediyor ve haftaiçi, Decahtlon mağazasına gidip ürünü görüp almak istiyor ki umarım bu gerçekleşir. şimdiii, benim sizlere şöyle bir sorum olacak. flat gidonu, bullhorn gidonla değiştirirsek, fren ve vites kollarını nasıl halledebiliriz? ne gibi değişiklikler gerekir? masraf çok olur mu? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim :)

Salcanonun cyclocrosu axman firmasi tarafindan yapiliyor suan elimde var özel bir iscilik ile cannondale evo sticker ve boya uygulamasi yapacagim arastirmalarimla hidrolik frende buldum 105 set ile trp hidrolik ve 88 mm profilli karbon jant kullanarak ortaya farkli bi gorsel cikaracagim gerekirse konu acip paylasimda blunacagim ..

@vgulgec

Yapin da görelim! Beni cok ilgilendiren bir konudur! :)

aktif pedala da gelmiş cross.

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10355006_10152598118074370_6709659737626969250_n.jpg?oh=119893e679b26d8311e3e0c195a07afc&oe=551E574F

peki maliyeti yükselten nedir? daha pahalı malzememi kullanılıyor? (bilmediğim için soruyorum)

Cyclocross bisikletleri kastediyorum

(link)

Cylocross deyince gözüm bu modelden başkasını görmüyor:) Endurance ve Cylocross lar arasında kararsız kaldım. Mart ayına kadar araştıracam :) Ama her halukarda scott olacak sanırım...
scott-speedster-cx-10-disc-2017-cyclocross-bike-yellow-black-EV286076-1085-1.jpg

Henüz seri üretime girmemiş, biraz hatırla, biraz da baskıyla fuardan getirttiğim Kron CCR 2000 195545

mosso monza cycle cross aydınlatırmısınız sımdıden tesekkurler.

Geri